2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران سخته یا نه عالیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18954 بازدید | 94 پست

یه خانمی هست فا*لگیره فا *ل تا*روت میگیره کارش عالیه حرفاش در مورد اینده رد خور نداره.همه چیو درست و دقیق میگه.این شمارشه 09127865938 ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.از روبیکا یا واتس اپ یا تلگرام بهش پیام بدید.رایگان نیست ولی قیمتش مناسبه.

اسی رفتی تهران.؟ اگه آره چطوره؟ راضی هستی؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه خداییچ پزی اخهبعضی چیزا مثل لباس ارزون ترهفامیلامون همشون میان تهران برا لباس.میگن اونجا ه ...

خواهرم تهرانه(منطقه ش رو نمیگم چون میترسم بِهِم حمله کنن اما جزو مناطق خوب شهر هست)

نزدیک خونه شون چندتا فروشگاه دائم التخفیف داره

یعنی مواد غذایی سوپرمارکتی شون رو از شهرستان ارزون تر میخرن

گاها شوهای خونگی یا مغازه هاتخفیف میذارن

و جنس خوب و باکیفیت رو از مشهد ارزون تر میخره

برای مثال کت شلوار رو۲۵۰۰خرید،مشهد۴۷۰۰میدادن!!!

ماکسی۶۵۰۰خرید،مشهد زیر ده تومن اون طرح نبود(میکلانژ)!!

در حدی قیمت های تهران با مشهد اختلاف داشت که خاله م با دخترش با هواپیما رفتن تهران و ۳ ۴تا پیراهن مجلسی خریدن و اومدن و میگفتن کلی سود کردن