2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رعایت کن و سیستم ایمنی بدنتونو با غذاهای مفید بالا ببر.یه دکترم برو برای ویتامین و اینا.

تجربه شخصیم بود حالا بازم نمیدونم.

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
رعایت کن و سیستم ایمنی بدنتونو با غذاهای مفید بالا ببر.یه دکترم برو برای ویتامین و اینا. تجربه شخصی ...

ویتامین اینا میخورم هرروز. تغذیه ام عالیه . نمیدونم چرا اینطوری شدم.   

یه خانم مستقل و قوی 
ویتامین اینا میخورم هرروز. تغذیه ام عالیه . نمیدونم چرا اینطوری شدم.    

دکتر رفتی آزمایش بدی؟

رعایت میکنی؟

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

کرونا نیست . سرماخوردگیه .. هوا یهوو سرد شد

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
آره بابا هر سری دکترم میرم. چکاپم دادم . دهنم سرویس شده. هر سری میگیرم    

دیگه یه مدت کمتر بیرون برو.یا میری پروتکلارو رعایت کن.تا بدنت ریکاوری بشه یکم.

۴ سری قبل رو از اینور اونور گرفتم. از بیرون. این سری گفتم دیگه کرونا تموم شده ... منم ۴ بار گرفتم. رفتم مهمونی. اونجام همه ظاهرا سالم بودن. الان باز گرفتم ای خدا 

یه خانم مستقل و قوی