2777
2789

سلام دوستان.من واقعا دلم گرفته.پدر و مادرم خبر دارن ولی زن داداشم گفته به فامیل حتی به خواهرش نگید ما میخواییم اونجا زندگی کنیم.من خیلی بهشون محبت میکنم حتی الانم که متوجه شدم میخوان از من پنهون کنن قربون صدقشون میرم و به روی خودم نیاوردم.پدر مادرم و زن داداشم و داداشم میشنن یواشکی حرف میزنن جوری ک من نفهمم.بخدا جون مامان بابام هیچ بدی بهشون نکردم.داداشم که میخواد بره حتی با من خدافظی درست حسابی نکرد.من از این ناراحتم که این همه براشون دلسوزی میکنم و دعواشون میشد اشتی شون میدادم و از گل نازک تر نمیگفتم حالا شدم غریبه.خیلی دلم شکسته.اعتراضم میکنم خانوادم میگن به تو چه.خیلی غرورم شکسته شما جای من بودین چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی 

من تو موقعیت مشابه بودم براشون آرزوی خوشبختی کردم و تمام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قربون صدقشون نمیرفتم😁 یه جوری نشون میدادم بهم برخورده دیگ چرا وقتی یکی برات ارزش قائل نی ارزش قائل میشی همین باعث میشه بهت بی احترامی کنن 

حالا شاید ربطی نداره به شما ولی خب مدل پنهون کاریشون ب ادم بر میخوره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خوبی که از حد بگذره ....

والا بعضی ها از پدر مادرشون شانس نمیبینن چه توقعی از داداشت داری اونم وقتی زن داره رام زنشه 

تو هم دیگه خبر نگیر چیزی نگو خودتو بیخیال نشون بده وقتی میبینی بهت احترام نیمزارن تو. رو با فامیل یکی میکنن عزت احترام ندارد یتو هم نذار چرا فکر می‌کنی با خوبی و مهربونیت زیاد همه باهات خوب میشن ولشون کن 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .