2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید

668 بازدید | 63 پست

خانم میگه دو تومن واسم میمونه نتونستم گوشت بخرم همه میگن وای مدیریت ضعیفه،،،،اخه مگه میشه؟؟؟من خودم چهار میمونه واسمون هیچ وقت هم نتونستم درست حسابی گوشت و مرغ بخرم ،،،اخه مگه همش گوشت و مرغه؟؟؟لبنیات میوه فروشگاه شوینده غلات ،،،،،چرا الکی میگین مدیریت ضعیف؟؟؟واقعا نمیشه اصلا من یکی هرچقدر برنامه ریزی میکنم وسط ماه هم پول ندارم هم هیچی تو خونه نداریم با چهارتومن ،،،قشنگ تا آخر ماه باز قرض میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنده خدا همون دومیلیون رو که میرسونه سربرج از خانومیشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اون هیچی 

کسایی که میان ریپ میزنن وااای چجوری بدون گوشت و مرغ غذا درست میکنید یا من اصلا نمبتونم یه روز گوشت نخورم رو باید با تریلی از روشون رد شد 😑😑😑

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

من چون تنعا زندگی می کنم و ناها هم شرکت بهمون میده مصرف گوشتم خیلی پایینه،اگه هم بیارم مامانم بهم میده،خودم خیلی کم پیش میاد گوشت بخرم،فقط هم گوشت چرخ کرده می خرم!چون گوشت گوسفندی نمی خورم!ولی همین دیشب رفتم پنیر پیتزا مطهر خریدم با دو بطری شیر و یک بسته گود دی شد 687500 تومان.

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب
تک حقوقه هستید ؟ بهتر نیست کمی ببشتر کار کنید ؟🥲  واقعا شرایط سختیه

قبلا حقوق شوهرم خوب بود اما متأسفانه کارش و از دست داد و الان کارگر شرکت با ماهی۶تومن ،که دو تومن می‌ره جای قسط فعلا چند ماهه داریم میگذرونیم 

من دوتا بچه دارم و با ماهی 4و نیم دارم میچرخونمدخرج خونه رو تازه شاید ماهی هفتصد تا یه تومن هم کنار ...

میشه توضیح بدین من واقعا نمی‌رسم منم دوتا بچه دارم همش عذاب وجدان دارم که بهشون سخت میگذره

هر روز میوه داریم برنجمون هم ایرانیه گوشت مو مرغ هم همیشه میخرم پریرپز8کیلو گوشت خریدم برای دوماه استفاده میشه همه چی هم تو خونه دارم همیشه واقعا باید بگم که شاید مدیریت خرج کردنتون ضعیفه

هر روز میوه داریم برنجمون هم ایرانیه گوشت مو مرغ هم همیشه میخرم پریرپز8کیلو گوشت خریدم برای دوماه اس ...

عزیزم برکت در مال و رزق و روزی هرفرد متفاوته،کسانی هستند که پول دارن ولی همش خرج میشه،خرج الکی،تصادف،خدایی نکرده بیمارستان....خیلیارم دیدم روزیشون از جایی که فکرش نمیکنن میرسه

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)