2777
2789
عنوان

تشنج عصبی یا جن زدگی

4739 بازدید | 31 پست

سلام 

بنده خواننده خاموش بودم همیشه ولی الان واقعا به کمک شما نیاز دارم 

مادرم درست یک روز قبل از عید تشنج میکنند ، و همچنین فردا اون روز ، برای خودمو سوال نکنه صرع باشه ، البته اینم بگم دست چپش وقتی به چیزی بزنه لرز بی حسی و تنش میاد سراغش 

خیلی رفتیم دکتر ، بهترین دکتر های امام خمینی تهران ، بعضی دکتر ها بدون نگاه به پرونده راحت اسم بیماری صرع میاوردن ، تا الان مادرم ۹ بار تشنج کرده و هزاران بار حالت تنش اومده سراغش ، طوری که وقتی به دست چپش یا پای چپش دست میزنه یا تکون میده ، پرش پا ،این حالت تشنج که از لرز بدن و بی حسی میاد سراغش ولی خودش با کلی گریه کنترل میکنه ، خیلی میترسه 

ما چند روزی مشهد بودم و خیلی حالش بهتر بود ، تا این که اومدیم تهران دوباره این حالات اومده سراغش 

اینم بگم اصلا افسردگی نیست ، خودمون شک داریم مشکل اعصاب ولی این که به پا و دست لمس بشه میاد سراغش عذابه ، یکی از اقوام های دور از طریق ریاضتی که کشیده گفته تشنج نیست ، تسخیر اجنه هست ، خونه ما خیلی سنگینه و دعوا زیاد رخ میده ، و گفته روز های دوشنبه و چهارشنبه بدتر وضع که همینم هست ، حالا سوال من اینه من چکار کنم هر روز مادرم جلو چشمام آب میشه ، بعضی دکترا میگن مشکل روان ولی نیست ، لرزش دست پا ، بی حسی ، نمیدونم چکار کنم ، خیلی ممنون میشم اگه از نزدیکان این مشکل داشت مطرح کنید ، یعنی تسخیر میشه مادرم ؟ چکار کنم ، اینم بگم تمام آزمایشات از جمله MRI سالمه و چهار بار نوار مغز گرفتیم که خدا رو شکر همه سالم فقط آخرین نوار مغز مشکوکه ، 

ببرینش پیش دعا نویس 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه نوع مشکل جسمی یا روحیه که دکترها شاید نتونستن تشخیص بدن.

فقط این نیست دایی منم مشکل داشت ۱۰تا دکتر بردن نتونستن تشخیص بدن نشکل دایی من چیه تا اینکه چندین سال پیش پیش یه دکتری بردن تشخیص نوعی بیماری صرع دادن.

یا زن داییم ۱۵سال بچه دار نمیشد اگه بگم۲۰دکتر رفت باورت میشه ۲۱ که رفت تشخیص داد چه مشکلی داره و جالب اینه زنداییم سریع حامله شد.

نمیدونم چقدر با هورمونهایی که مغز سبب ترشح اونهاست آشنا هستی...
مثل هورمونهای جنسی که به دستور مغز ترشح میشه.

یه دسته هورمون هستن که بهشون میگیم هورمونهای توهم زا، یکی از قسمتهای مغز مسئول ترشحش هست.

این هورمونها گاهی طبیعی ترشح میشن به میزان کم گاهی با تلقین فرد به خودش بیشتر ترشح میشه، به این شکل که تنهاست شرایط ترشح این هورمون مهیا هست فرد به صورت مکرر به خودش تلقین میکنه که شاید چیزی دیگه ای هم اونجاست و این دست از تلقینها باعث ترشح شدید این هورمونهای توهم زا میشه و کافیه همونموقع یک صدای تصادفی بیاد...
مثلا صدای چکه کردن آب یا صدای رد شدن ماشین از خیابون، یا هر صدای دیگه ای...
 اینجاست که فرد فکر میکنه زوزه یا سایه یه موجود نامریی رو شنیده !

این هورمونهای توهم زا خیلی قوی هستن اگه شرایط رو برای خودتون مهیا کنید اون قدر ترشح میشن که درخت جلوی شما شروع به سخن گفتن میکنه!

هر چیزی که باعث شه مغز تحریک شه باعث میشه هورمونهای توهم زا ترشح کنه.
اگر زیاد این هورمونها ترشح بشه  قسمت دیگه خودآگاه مغز تقریبا از کار میافته...
 از تعادل روانی نرمال خارج میشن مثل کسانی که میگویند جن زده هستند!

در واقع جنی درکار نیست ترشح زیاد این هورمونها یا اختلالات روانی باعث برهم خوردن تعادل رفتاری و فیزیکی این اشخاص شده.

ببین اگر انرژی های منفی بهش افتاده باشند این کارهایی که بهت میگم بهترین کارهاست که انجام بدید...قاعدتا خودش مریضه و بیشترشو شما باید براش انجام بدی ولی انجام بده ...ببین من خودم هر روز تا شب تا دم مرگ میرفتم انقدر حالم بد میشد و خداروشکر خوب شدم با این کارها...

اگه انرژی های منفی باشه حتما حتما حتما باید این کارهایی که میگم رو به مدت سه ماه هر روز انجام بدید ....وگرنه این انرژی های منفی یه مدت میرن ولی به محضی که دعارو قطع کنید برمیگردن و بیشتر اذیت میکنن...اول اینکه این انرژی های منفی، جذب کثیفی میشن...پس باید همیشه تمیز و طاهر باشه و موهای زائد نداشته باشه و خونه هم تمیز باشه و ظرف کثیف و آشغال شبها توی خونه نباشه...دوم باید دائم الوضو باشه و هنگام وضو با صدای بلند بگه اعوذ بالله من الشیطان رجیم بسم الله الرحمن الرحیم و بعد اذان بگه ....نماز اول وقت بخونه...صبح ها که بیدار میشه یازده مرتبه سوره توحید بخونه...هر روز ۷۸۶ مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بگه...تعداد رو دقیق بگه این ختم بسم الله الرحمن الرحیم برای دورکردن اون ها عالیه حتما حتما حتما انجام بده به مدت ۳ ماه هر روز ۷۸۶ مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بگه با این کار اگه دعا گرفته باشن براش باطل میشه...ببین اذکار باید روی زبانش جاری بشه اگه توی دلش بگه نتیجه نداره...هر روز صوت سوره ی بقره توی خونه پخش،بشه ....

خودت به مدت هفت روز ، هر روز سوره طه رو توی آب بخون و با اون آب شبها مادرت غسل کنه و آبش توی چاه نریزه ، آبشو بریز توی لگن و پای درخت بریز...هر روز سوره ی یس رو توی یک لیوان آب بخون و اون آب رو بده مادرت بخوره... شبها هم قبل از خواب سه بار ناس سه بار فلق و سه بار آیت الکرسی تا هوالعلی العظیم بخونه...این کارهارو سه ماه انجام بده....اگر واقعا مریضی ش به خاطر انرژی های منفی باشه خودتون متوجه میشید با این کارها بهتر میشه...این کاری که پایین مینویسم هم توی این سه ماه روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ووجمعه انجام بده
مقداری نمک دانه درشت تهیه کرده
و درون ظرفی ریخته و سپس با وضو و طهارت کامل روبه قبله نشسته

ظرف را روبروی خودتون قرار داده
و سوره های زیر روی آن قرائت کنید

سوره یاسین👈 یک مرتبه
ایه الکرسی تا هوالعلی العظیم 👈 ۴۱ مرتبه
سوره فلق👈 یک مرتبه
سوره ناس 👈 یک مرتبه
سوره فتح👈 ۳ مرتبه

بعد از اتمام قرائت
نمک هارا داخل تشتی آب ریخته و خوب حل کنید
بعد.... در روز های چهارشنبه  و پنجشنبه و جمعه به وقت غروب با همین آب مادرت غسل کنه

آب باقیمانده نباید در چاه بره...بریز توی لگن و بعد پای درخت.....

خودت هم موقع خوندن قرآن ها حتما پاک و طاهر و با وضو باش 

به هیچ عنوان پیش دعانویس نرید...دعانویس گرفتاری هاتونو بیشتر میکنه...پناه ببرید به خدا و همون کارهایی که گفتم جزو بهترین کارهاست اگر واقعا مریضی مادرت به خاطر انرژی های منفی باشه حالش،خوب میشه