سلام
بنده خواننده خاموش بودم همیشه ولی الان واقعا به کمک شما نیاز دارم
مادرم درست یک روز قبل از عید تشنج میکنند ، و همچنین فردا اون روز ، برای خودمو سوال نکنه صرع باشه ، البته اینم بگم دست چپش وقتی به چیزی بزنه لرز بی حسی و تنش میاد سراغش
خیلی رفتیم دکتر ، بهترین دکتر های امام خمینی تهران ، بعضی دکتر ها بدون نگاه به پرونده راحت اسم بیماری صرع میاوردن ، تا الان مادرم ۹ بار تشنج کرده و هزاران بار حالت تنش اومده سراغش ، طوری که وقتی به دست چپش یا پای چپش دست میزنه یا تکون میده ، پرش پا ،این حالت تشنج که از لرز بدن و بی حسی میاد سراغش ولی خودش با کلی گریه کنترل میکنه ، خیلی میترسه
ما چند روزی مشهد بودم و خیلی حالش بهتر بود ، تا این که اومدیم تهران دوباره این حالات اومده سراغش
اینم بگم اصلا افسردگی نیست ، خودمون شک داریم مشکل اعصاب ولی این که به پا و دست لمس بشه میاد سراغش عذابه ، یکی از اقوام های دور از طریق ریاضتی که کشیده گفته تشنج نیست ، تسخیر اجنه هست ، خونه ما خیلی سنگینه و دعوا زیاد رخ میده ، و گفته روز های دوشنبه و چهارشنبه بدتر وضع که همینم هست ، حالا سوال من اینه من چکار کنم هر روز مادرم جلو چشمام آب میشه ، بعضی دکترا میگن مشکل روان ولی نیست ، لرزش دست پا ، بی حسی ، نمیدونم چکار کنم ، خیلی ممنون میشم اگه از نزدیکان این مشکل داشت مطرح کنید ، یعنی تسخیر میشه مادرم ؟ چکار کنم ، اینم بگم تمام آزمایشات از جمله MRI سالمه و چهار بار نوار مغز گرفتیم که خدا رو شکر همه سالم فقط آخرین نوار مغز مشکوکه ،