2777
2789
عنوان

تشنج عصبی یا جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 31 پست
سلام ، ممنونم ، خیلی بهتر مادرم خداروشکر ، کفتر نگه میداریم در منزل ، روح مادرم بهتر شده

مشکلشون چی بود دوست عزیز از اعصاب بود یا از جن زدگی؟

میشه بیشتر توضیح بدین چون منم دقیقا وضعیت مادر شمارو دارم😔

مشکلشون چی بود دوست عزیز از اعصاب بود یا از جن زدگی؟ میشه بیشتر توضیح بدین چون منم دقیقا وضعیت مادر ...

مشکل جن زدگی هست. البته ما درمان پزشکی هم داریم پیش میبریم ، دکترا نفهمیدن علت رو ، زمان بستری دادن بعد عید تا با فیلم گرفتن علت مشخص بشه ، بنده مطمعا هستم از انرژی منفی ، حس خفگی ، بیحسی سینه ، پرش اعضای بدن ، تنش عصبی ، مادرم با چله سوره حشر حالش بهتره خداروشکر ، پیشنهاد بنده به شما اول درمان پزشکی ، بعد برید پیش عالمی که علت بفهمه ، ما هم دنبال عالم خداشناس هستیم ، علم علوم غریبه ، سوالی بود بپرسید ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالم از کجا پیدا کنم همون دعانویسه؟

ما خیلی رفتیم پیش دعا نویس ، هیچ کدوم کار ساز نبودن ، آخریه گفت تا زمانی که داخل خونه هستین وصع همینه ، خونه سنگینه باید خونه عوض بشه ، مشکل مادرم سنگینی از قبرستان درم غروب هست ، ولی طلسم میگن فرد باید اسمشو عوض کنه که دیگه روش اثر نداشته باشه ، چهله حشر و الرحمان بگیرید ، خیلی موثره ، پست« الی _گل _گلی »بخونید , متاسفانه مادر من قبول نداره وگرنه درمانش بهتر نتیجه میداد ، عالم خیلی کم پیدا میشه ، منم دنبالشم ، اگه پیدا کردید ممنون میشم به بنده هم بگید و همچنین اگه پیدا کردن خبر میدم ، امیدوارم انرژی مثبت وارد زندگی بشه 

ما خیلی رفتیم پیش دعا نویس ، هیچ کدوم کار ساز نبودن ، آخریه گفت تا زمانی که داخل خونه هستین وصع همین ...

سلام ببخشید مزاحم شدم...فقط خواستم کمکتون کنم...من یه بنده خدایی رو میشناسم که آقای بهجت ایشون تایید کردند....می تونید برید پیش ایشون .. و مطمئن باشید که جواب می گیرید ان شاءالله 

یا خدا

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
سلام ببخشید مزاحم شدم...فقط خواستم کمکتون کنم...من یه بنده خدایی رو میشناسم که آقای بهجت ایشون تایید ...

سلام ممنون میشم آدرس ایشون به بنده اطلاع بدید ، واقعا لطف میکنید در حقم

پسر من از ۸ ماهگی تا ۱۴ ماهگی ۳ بار تشنج بدون تب داشت ...چند بار هم‌ ریز تشنج ....بیمارستان بستری شد پیش چند تا پزشک بردیم حتی طب اسلامی و سنتی هم رفتیم ولی باز ادامه داشت تا اینکه فهمیدیم از ما بهترون اذیتش میکنن..یعنی طوری میشد که یهو می دیدیم رو زمین  افتاده و دور از جونش تموم کرده.. بدن خشک خشک و خیره به یه نقطه...تا اینکه پیش شیخ محسن رفتیم و با دعای ایشون الان ۱۵ ماه که خدا رو شکر تشنج نکرده....

سلام شیخ محسن قزوینی تو اینترنت بزنید اسمشو بالا میاد...تهران میدان قیام جلوی رستوران هانی ..‌بعد از ...

ممنونم از لطف شما ، ایشون شماره تلفن دارن ؟ مادرم بنده هم تنش بی علت ، واقعا عذابه برای خانواده 

وقتی تو. مشهد حالشون بهتر بود نشون میده خونتون دچار سنگینی یا مشکل ماورایی است البته حدس میزنم 

بنده مطمعن هستم ، متاسفانه هیچ کدوم از اعضای خانواده قبول نداره این مشکل رو ، خیلی اذیت میشم درکم نمیکنن

بنده مطمعن هستم ، متاسفانه هیچ کدوم از اعضای خانواده قبول نداره این مشکل رو ، خیلی اذیت میشم درکم نم ...

حتما پیش یک دعانویس یا استاد علم غریبه مطمین خداشناس برید برای بررسی پشت گوش نندازید. امروزو فردا کردن یا درک نکردن خانوادتون هم کار همین اجنه اس تا بکارشون ادامه بدن و هیج ترسی نداشته باشید ایه الکرسی 4قل هم بخونید

🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽