2777
2789
عنوان

عوارض بعد از بهبود كرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 26 پست
من سرفه هام مونده الانم ریه ام دردمیکنه ازبس سرفه میکنم 

دكتر بريد ، منم اينطوري شده بودم حتي شش ماه بعد از كرونا درد ريه داشتم . عكس گرفتم و بادي باكس كه مشخص شد شروع آسم هست و بم دارو دادن

دكتر بريد ، منم اينطوري شده بودم حتي شش ماه بعد از كرونا درد ريه داشتم . عكس گرفتم و بادي باكس كه مش ...

یه دکترعمومی رفتم دکتریش عالیه بهم دارو داده بودقبلاچون یکباردیگه هم کروناگرفته بودم بهترشده بودم گفت ریه هات حساس شدن من بدبختیم این که میترسم برم دکتردرد روتحمل میکنم ولی دکترنمیرم همش فک میکنم نکنه مریضی بد داشته باشم  اینقدر روم فشارمیاداخرمیرم دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ، صورتمه . يه لكهايي دراوردرم كه تا دست بش ميزنم قرمز ميشه . صورتم يه مدت فرورفته ميشد شبيه بيمار ...

به نظرم یه متخصص خیلی خوب برو هم داخلی هم پوست و هردو در جریان حالت باشن و از تجویزای هم خبر داشته باشن . انشاءالله زود زود خوب بشی عزیزم❤

به نظرم یه متخصص خیلی خوب برو هم داخلی هم پوست و هردو در جریان حالت باشن و از تجویزای هم خبر داشته ب ...

عزيزم تعداد بيشماري دكتر پوست عفوني روماتولوژي و .... رفتم ولي متاسفانه پزشكي تبديل به تجارت شده و خيلي از پزشكان فقط به فكر درامد زايي هستند و دلسوز نيستند

سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم تو یه تاپیکی خوندم که دندوناتون حساس شده بود و اذیت می کرد میشه بگید چطوری خوب شد منم درگیرشم دیگه اعصاب ندارم😔

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم تو یه تاپیکی خوندم که دندوناتون حساس شده بود و اذیت می کرد میشه بگید چطوری ...

سلام ، حساسيت دندان من بدليل ژينژيويت لثه بود كه جراحي لثه كردم و تا حدي بهتر شد ولي نه كامل . البته همين موضوع رو هم شش ماه طول كشيد تا بفهمن . واقعا دندانپزشكان بيسواد زياد هستن .خمير دندان نانو هيدروكسي اپاتيت فارمد استفاده كنيد . بين ايرانيها بهتره . چون خميردندانهاي خارجي همه تقلبي هستن . ايشالا شما هم خوب بشيد 

سلام ، حساسيت دندان من بدليل ژينژيويت لثه بود كه جراحي لثه كردم و تا حدي بهتر شد ولي نه كامل . البته ...

ممنونم مهربون 🙏🌷❤

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍