2777
2789
عنوان

عوارض بعد از بهبود كرونا

555 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ،كسانيكه كرونا گرفتيد لطفا از عوارض بعد از بهبود كروناتون بگيد . من كه دچار بيماريهاي زيادي من جمله بيماري پوستي جديدي كه هيچ دكتري نميفهمه شدم و همچنين درد و تورم صورت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم بستنی ک میخوره سریع ب سرفه میوفته بعد کرونا اینطور شد 

خودمم گوش درد شدید شدم تایم مریضیم بعدشم موندگار شد برام

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

جوششش صورت من صورتم اینقدر جوش نداشت از بعد کرونا همش جوش میزنه الان یک سال میگذره ولی خوب نشده بک مدت قرص هورمونی میخوردم خوب شد ولی خب قرصاش عوارض داره دلم نمیخواد همش مصرف کن کرونا گرفتنم همزمان با واکسن زدنم بود حالا نمیدونم تاثیر این بود یا اون. کسی درمانی نمی‌شناسه؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
باید پیش دکتر طب سنتی بری بدنت باید پالایشی درمانی بشه از عوارض کروناس که با این داروها، روز به رو ...

کدوم شهر؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
سلام عزیزم بیماری پوستیت همونیه که بدن لکه قرمز میزنه؟ بهش میگن شبیه پیتریازیس روزه آ هست؟

نه ، صورتمه . يه لكهايي دراوردرم كه تا دست بش ميزنم قرمز ميشه . صورتم يه مدت فرورفته ميشد شبيه بيماريهاي خودايمني كه با خيلي عكس و ازمايش مشخص شد اون نيست ولي معلوم هم نبود چيه . رفتم يه دكتر عفوني و بم گفت يه ويروسهايي در بدنت فعال شده كه يه سري قرص گياهي بم داد و خداروشكر فرورفتگي ها بهتر شد . اما لكها كه گاهي هم قرمز ميشن نه