2777
2789
عنوان

شبا تا دیر وقت بیرونه

310 بازدید | 24 پست

۱۸ سالمه شوهرم۲۳ سالش دوساله خونه ی خودمم شوهرم تو یه کاری نمیمونه همش کارشو عوض میکنه الانم با شریکی داداشش کتونی میفروشن بساط میکنن تو چاراه اونجا هم به دخترا حرف میندازن یکی از دوستام دیده بود گفت بهم خودمم ک شوهرم نمیزاره برم بیرون تنهایی از صب تا شب فقط خونم وقتایی هم ک شوهرم خونس فقط سرش تو گوشیه یا هم همش باهم دعوا میکنیم اعصابمو خورد میکنه خونه ی پدریم هم ک خونه بغلیمونه نمیتونم اونجا هم بشینم خیلی میرم دیگه واقن پوسیدم از خونه نشستن نه دوستی دارم ک باهاش حرف بزنم نه چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...به شوهرت محبت کن..تو محبتتو زیاد کن جلوی عصبانیتتو بگیر..ببین بهتر میشه یا ن...یک هفته اینکارو کن..امتحانی

نتیجه میگیری...شوهرتم باهات راه میاد..از محبت خارها گل میشود...روی اکثر اقایون جواب میده اگرم جواب نداد که یه گیری اون وسطه

سلام عزیزم...به شوهرت محبت کن..تو محبتتو زیاد کن جلوی عصبانیتتو بگیر..ببین بهتر میشه یا ن...یک هفته ...

بخدا من هیچی کم نمیزارم واسش اون بهم توجه نمیکنه از پدرش میترسه اونا بهش گفتن نزار زنتو تنها دربیاد جایی ولی خاهر خودش راحت میگرده من اسیرم از صب تا شب تو خونه 

وقتی که نمیزاره تنها جایی برم چی

عزیزم شوهرت داره جلوی رشد شمارو میگیره و فکرر میکنه زم باید صب تا شب فقط تو خونه باشه اسیر که نگرفته یا اینکه شهرو زامبیا اشغال نکردن که تورو بخورن

یه خانم متاهل عاقل از پس خودش برمیاد باهاش حرف بزن و نشون بده که از تو خونه بدون کلافه شدی 

بدمکن، از گردش دوران بترس.