2777
2789
عنوان

شبا تا دیر وقت بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 24 پست
عزیزم شوهرت داره جلوی رشد شمارو میگیره و فکرر میکنه زم باید صب تا شب فقط تو خونه باشه اسیر که نگرفته ...

اهمیت نمیده بهم خودش راحت میره همه جارو میگرده میاد خانوادش یادش میدن میگن نزار تنها دربیاد بیرون خودشم میگه من دشمن دارم نرو نباید بری نمیدونم هدفش چیه فک میکنه من برم بیرون چن نفر مزاحمم میشن اونوخ یکی ببینه حرف میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نمیزاره جایی برم خودشم ک هر روز نمیخاد ببره منو جایی

با مادرت یا خانوادت برو بهش انقدر بها نده از دستفروش میخواد چی در بیاد فردا به بچه میخوای بگی بابات چیکارس برو درس بخون به یه دردت بخوره

من نه منم نه من منم😎
با مادرت یا خانوادت برو بهش انقدر بها نده از دستفروش میخواد چی در بیاد فردا به بچه میخوای بگی بابات ...

درس ک میخونم خودشم بزور تو خونه مامانم رفته ازدواج کرده بابامم مرده کسیو ندارم داداشمم کوجیکه یه عمه ی پیر دارم اونم ک چجور میخاد با من دربیاد بیرون

اهمیت نمیده بهم خودش راحت میره همه جارو میگرده میاد خانوادش یادش میدن میگن نزار تنها دربیاد بیرون خو ...

منم هم سن توعم اما هنوز ازدواج نکردم 

نکران نباش به مرور درست اما فعلن اصلن بچه نیار

بدمکن، از گردش دوران بترس. 
درس ک میخونم خودشم بزور تو خونه مامانم رفته ازدواج کرده بابامم مرده کسیو ندارم داداشمم کوجیکه یه عمه ...

ای بابا چی بگم گلم اخه سنی نداری که بخواد بهت ظلم بشه برو حداقل کلاس آرایشگری بگو خودش هر روز ببرتت بیارتت بگو میخوای یه کاری یاد بگیری کمکش کنی 

من نه منم نه من منم😎