2777
2789
عنوان

تناسب اندام

251 بازدید | 33 پست

سلام دوستان یه راه کار بدین که اینقدر هوس شیرینی نکنم... همش دلم میخواد شیرینی بخورم... قرصی هست که بخورم دیگه دلم شیرینی نخواد🥺🥺

شاید یه روزی دلم شاد شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه . بخور نوش جونت

نمیدونم این روش جواب بده یا بدتر بشه. هر روز کیک بخر بخور انقدر شیرینی بخور که خسته بشی . البته میترسم عادت کنی. برو دکتر اون بهتره

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
نمیدونم این روش جواب بده یا بدتر بشه. هر روز کیک بخر بخور انقدر شیرینی بخور که خسته بشی . البته میتر ...

اینم پیشنهاده اخه؟حالا طفلک نه ک زده نشه؛دیابت هم میگیره😂😐

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
نمیدونم این روش جواب بده یا بدتر بشه. هر روز کیک بخر بخور انقدر شیرینی بخور که خسته بشی . البته میتر ...

الان هر یه دونه شیرینی که میخورم خودمو لعنت میکنم بعد میخورم.. شبها هر شب هم میرم روی تردمیل به خودم فشار میارم که نگید

شاید یه روزی دلم شاد شد
الان هر یه دونه شیرینی که میخورم خودمو لعنت میکنم بعد میخورم.. شبها هر شب هم میرم روی تردمیل به خودم ...

البته برا خونه خودم که شیرینی نمیخرم هر جا باشه میخورم

شاید یه روزی دلم شاد شد
اینم پیشنهاده اخه؟حالا طفلک نه ک زده نشه؛دیابت هم میگیره😂😐

گفتم اخر جمله ام همون بره دکتر بهتره . اخه خودم اینجوری بودم . انقدر خریدم خوردم دیگه زده شدم 😂 البته شیرینی سالم میخوردم تا تامین بشه بدنم . خرما و از این سوهان های طبیعی و شیره انگور و ...کیک هم وسطاش میخریدم میخوردم .

الان هر یه دونه شیرینی که میخورم خودمو لعنت میکنم بعد میخورم.. شبها هر شب هم میرم روی تردمیل به خودم ...

کلا هر دونه شیرینی رو باید بسوزونم تا اروم بگیرم ولی خیلی اذیت میشم

شاید یه روزی دلم شاد شد
کلا هر دونه شیرینی رو باید بسوزونم تا اروم بگیرم ولی خیلی اذیت میشم

ارامش داشته باش و بدنت رو دوست داشته باش چه چاق چه لاغر

گفتم اخر جمله ام همون بره دکتر بهتره . اخه خودم اینجوری بودم . انقدر خریدم خوردم دیگه زده شدم 😂 الب ...

بهترین کار اراده محکمه

تا یه ماه خودشو منع کنه ک نخوره دیگه تمامه

حتی حالشم به هم میخوره از هر چی شیرینیه

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...