2777
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی؟ منم اعتیاد دارم ینی ۱ ماه نخورم درست میشم؟

اره.

یه معلم داشتم دوران دبیرستان؛میگفت من تو جیبم باید شکلات میبود؛باید هر روز نون خامه ای میخوردم.

از وقتی ورزش رو شروع کرد سریع اینا رو قطع کرد.

گفت الان بوی نون خامه ای به مشامم میاد عوقم میگیره؛شکلات که اصلا نمیتونم بخورم.

کافیه یکی دو ماه نخوری قول میدم بهت دیگه بدت بیاد.

به جاش از شیرینی های طبیعی استفاده کن.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

اول مصرف پروتیینتون کم نیست ؟ 

دوم کالری دریافتیتون تو طول روز کمتر از حد مجاز نیست؟

سوم‌قرص کرومیوم پیکولینات تو بعضی ها جواب داده واز خوردن شیرینی جلوگیری میکنه دوز ۵۰۰ بهتر از دوز ۲۰۰ هست البته 

اره. یه معلم داشتم دوران دبیرستان؛میگفت من تو جیبم باید شکلات میبود؛باید هر روز نون خامه ای میخوردم ...

خداکنه میترسم نخورم بعد یهو حمله کنم نمیدونم چرا اینقدر میخورم . مرسی از راهنماییتون سعی میکنم واقعا ۳۰روزم شده بزارم کنار ببینم میشه

خداکنه میترسم نخورم بعد یهو حمله کنم نمیدونم چرا اینقدر میخورم . مرسی از راهنماییتون سعی میکنم واقعا ...

👏🏼👏🏼👏🏼

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
بهترین کار اراده محکمه تا یه ماه خودشو منع کنه ک نخوره دیگه تمامه حتی حالشم به هم میخوره از هر چی ...

اتفاقاً برعکس هست. قبول ندارم چون دیدم جواب عکس داده

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
اره. یه معلم داشتم دوران دبیرستان؛میگفت من تو جیبم باید شکلات میبود؛باید هر روز نون خامه ای میخوردم ...

ان شاء الله که همین کار میکنم

شاید یه روزی دلم شاد شد
نهههه خیلی بده🥺💔حسرت شیرینی خوردن بی دردسر تو دلم مونده بستنی هم نمیتونم بخورم..

نه به خدا راضیم که تا اخر عمر نتونم شیرینی بخورم حداقلش اینه که اینقدر عذاب وجدان ندارم.... با خوردن هر دونه شیرینی شبا خواب از چشمم میره.. همیشه هم تصمیم میگیرم از فردا اراده ام رو قوی کنم 

شاید یه روزی دلم شاد شد