2777
2789
عنوان

شما ایرانی نیستید؟

2178 بازدید | 62 پست

مرتب این جمله روی توی اینستاگرام و توئیتر و سایتهای مختلف میبینیم که ایرانیا فلانن اینجورین اونجورین و...

دوست عزیز تو مگه ایرانی نیستی؟

دزدی؟ پس به جای اینکه خیال کنی صد میلیون نفر دیگه هم دزدن و اینطوری کارت رو توجیه کنی خودت رو اصلاح کن.

مرده پرستی؟ اراجیف میگی؟ جو گیری؟ خب مریضی! دنبال درمان باش. اگه همه مثل تو بودن که مملکت نمیچرخید.

یه ماااا هم میزنن تنگش و حس میکنن اینجوری قضیه ماسمالی میشه.

مردم مال تو نیستن دیکتاتور که میگی مردم ما!!!

تو همه نیستی که میگی ما ایرانیها...

روزی صد بار وایسید جلوی آینه و به خودتون بگید مایی وجود نداره. اگه من خصلت بدی دارم خودم دارم. اگه خانوادم هم دارن دلیل نمیشه همه عالم مثل ما باشن!

اصلا تو که خودتم درست نمیشناسی و با خودت درگیری؛ از کجا میدونی بقیه مردم دنیا چطورن؟ تو چکاره ای که تعیین میکنی کی خوبه کی بد؟

از این همه علم و دانشت؛ مطلب مفید هم, چرا جز توهین به پدر و مادرت یه کلمه در نمیاد؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین به پدر  مادر چی ؟ 

مردم دیکتاتور هم نفهمیدم 

ولی بالاخره دارن نظرشون رو مینویسن دیگه  چیز خاصی نیست. حالا با من هم عقیده هستن یا نیستن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

دقیقا 

ما ایرانی ها

حالا ایرانی هاواگر بودن

اگر ایرانی بود

اینا همش آبروریزیه

ایرانیم ولی مثل آمریکایی ها نژاد سفید پوست رر برتر نمیدونم

ابرانبم ولی برعکس فلان بازیگر فرانسوی اهل خیانت نیستتو هر کشرری خوب و بد هست و نمیشه جمع بست

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

درباره رفتار اکثریت مردمی که دیده نظرشو گفته.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

توهین به پدر  مادر چی ؟  مردم دیکتاتور هم نفهمیدم  ولی بالاخره دارن نظرشون ...

میگن ما ایرانی ها اگر بودیم فلان رفتار رو میکردیم

ولی منم ایرانی هستم و عمرا اون رفتار رر نمیکرد

جمع نباید بست

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
جمله ی اولت ، منظور اکثریت یه جامعه هست  برای مثال ایرانی ها مرده پرستن اما خب صفات خوب هم دار ...

عزیز من شما مگه جامعه شناس و محقق هستید و آمار گرفتید که ببینید اکثریت چطورن؟ اگه آره که نتایجش رو توی الزویر چاپ کنید که بفهمیم افتخاراتی هم داریم.

اگه نه پس خیال نکنید که شما از بقیه بهترید! شما هم از همین مردم هستید. هیچ؛ هیییییچ فرقی با بقیه ندارید. میگید نه؟ ثابت کنید البته نه با حرف.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ما ایرانی ها خیلی هم خوبیم خیلی هم آدم حسابی هستیم

با یه جملت موافقم استارتر اونی که صفات بد رو با عنوان ما ایرانی ها فلانیم و بهمانیم بیان میکنه دقیقا دلیلش اینه که خودش اون صفات بد رو داره و لایقشه

توی این سایت هم زیاد دیدم یه عده همش ایران و ایرانی رو میکوبن

خودشون چون داغونن و پر از خصلت بد هستن به بقیه مردم هم وصلش میکنن

خودت داغون و بدی دلیل نمیشه بگی ما ایرانیها بدیم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
درباره رفتار اکثریت مردمی که دیده نظرشو گفته.

اکثریت ایرانیها میشه حدودا 100 میلیون نفر که خیلیاشون هم توی ایران زندگی نمیکنن. کسی 100 میلیون نفر رو دیده و دقیقا شناخته؟! اگه نه پس دروغ نگه.

یا بگه اکثر اطرافیان من! که شامل خانواده و دوستان و هم صنفیها و... میشه و باز هم خودش یکی از هموناست وگرنه باهاشون در تعامل نمی موند.

عزیز من شما مگه جامعه شناس و محقق هستید و آمار گرفتید که ببینید اکثریت چطورن؟ اگه آره که نتایجش رو ت ...

برای فهمیدنش نیاز نیست جمعه شناس بود 

دارم توی جامعه زندگی میکنم 

چه بخوایم چه نخوایم بهتره قبول کنم 

برای اصلاح کردن هر چیزی اول باید قبول کرد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
توهین به پدر  مادر چی ؟  مردم دیکتاتور هم نفهمیدم  ولی بالاخره دارن نظرشون ...

نظری که نژادپرستانه یا توهین آمیز باشه صرفا نظر نیست.