2777
2789
عنوان

بیایید بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی ینی من باردارم🥺🥺

اره 

تازه نینی اردیبهشتی داری😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
گفتم خیلی کم رنگه🥺😂

اصلا عاشقت شدم

بچه تو اروم میشه😇

چون مشخصه اروم و بدون استرسی

من یه هاله توهمی داشت

مثل مرغ پرکنده بودم😂😂😂😂😂😂😂😂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خخخخ خودمم فروردینم🥺🥺

خب شایدم اواخر فروردین اومد😅😅😅

اصلا عاشقت شدم بچه تو اروم میشه😇 چون مشخصه اروم و بدون استرسی من یه هاله توهمی داشت مثل مرغ ...

😂😂😂😂😂نکنه واس منم توهمی باشه

واسه حال روحیم دعا کنین⁦♥️⁩