2777
2789
عنوان

بیایید بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 84 پست
خخخخ باشه عزیزم مرسی😘😘

سلام عزیزم الهی مبارکت باشه خیلی برات خوشحال شدم مامانی.تا باردار نباشی بی بی حتی بعداز ساعتها هم هاله نمیندازه پس خیلی مراقب خودت باش.منم ۳بار طبیعی باردار شدم وهرسه سقط شدن منوخیلی دعام کن فعلا به همه نگو بزار بعد از آزمایش وشنیدن صدای قلب نازنینش الهی خدا نگهدارش باشه من به دعای همه دوستان نیاز دارم بعداز ۳بار بارداری طبیعی با دارو و اچ سی وتاخیر زیاد باردار نشدم منو دعام کن وخیلی مراقب خودت وتودلیت باش

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم الهی مبارکت باشه خیلی برات خوشحال شدم مامانی.تا باردار نباشی بی بی حتی بعداز ساعتها هم ها ...

دورت بگردم عزیزم انشالا به حق علی اصغر 6 ماهه دامنت به زودی سبز بشه😘😘😘

واسه حال روحیم دعا کنین⁦♥️⁩

دورت بگردم عزیزم انشالا به حق علی اصغر 6 ماهه دامنت به زودی سبز بشه😘😘😘

ممنون از دعای قشنگت ایشالا بحق محمد وآل محمد تو هم حاجترواشی منو از حالت بیخبر نزار وخیلی مراقب خودت باش بازم دعام کن راستی من کرمانی ام عزیزم ازته دل برات صلوات میفرستم والهی همیشه درکنار عزیزانت شادوسلامت باشی🥰😘😘😘🥰🥰

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 
ممنون از دعای قشنگت ایشالا بحق محمد وآل محمد تو هم حاجترواشی منو از حالت بیخبر نزار وخیلی مراقب خودت ...

مرسی عزیزم خیلی خوشحال شدممم چشم حتمن

انشالا خبر بارداریتو برام بفرسی😍💋💕

مرسی عزیزم خیلی خوشحال شدممم چشم حتمن انشالا خبر بارداریتو برام بفرسی😍💋💕

سلام مهربونم ممنون از پیامت منکه پری شدم.روز دوممه فکرکنم ۱۷یا۱۸ روزتاخیر داشتم به دلم افتادخبری نیس.چون حسی نداشتم خلاصه میخام اینماه دوسین بخورم ورحممو باروغن سیاهدونه ماساژ بدم.خیلی دعام کن عزیزم😘😘😘

سلام مهربونم ممنون از پیامت منکه پری شدم.روز دوممه فکرکنم ۱۷یا۱۸ روزتاخیر داشتم به دلم افتادخبری نیس ...

سلام عزیز دلمم 

انشاالا ک جواب میگیری اصلا استرس نداشته باش توکل کن به خدا

سلام عزیز دلمم  انشاالا ک جواب میگیری اصلا استرس نداشته باش توکل کن به خدا

سلام عزیزم ۶ماه از لترزول واچ سی گذشته اینماه لترزول میخورم وشاید اچ سی بزنم فقط دعام کن خدا مرادمو بده وباردارشم وبرام بمونه.مراقب خودت باش 

سلام عزیزم ۶ماه از لترزول واچ سی گذشته اینماه لترزول میخورم وشاید اچ سی بزنم فقط دعام کن خدا مرادمو ...

منو از حالت بی خبر نزار😘