2777
2789
عنوان

کمک کنید خانوما😭😭😭

102 بازدید | 16 پست

سلام توروخدا راهنماییم کنید دارم میمیرم از نگرانی

دختری ام 20ساله  الان دانشجو ام تابستون یه ماه یجا مشغول به کار شدم کافی نت بود صاحب کارم یه مرد 40ساله بود حدودا بجز من یکی دو نفر دیگه هم اونجا کار میکردن که یه هفته بعد از من رفتن با خواست خودشون  صاحب کارم مرد سو استفاده گر و هولی بود البته نمیتونست تو محل کار کاری کنه چون همیشه شلوغ بود اونجا 

یه مدت که گذشت پسر برادر صابکارم 25سالشه اومد اونجا و منو دیده بود و شمارمم گیر آورده بود پیام میداد بهم پیام عادی البته . خلاصه یه روز که صاحب کارم نبود و رفته بود پسر برادرش اومده بود جای اون کافی نام خلوت بود و یهو بلند شد منو بوسید از لب منم هر کاری میکردم زورم بهش نمیرسید😭 اونجا هم دوربین داره

صاحب کارم میگه ازت فیلم دارم اگه بخوای پاک کنم باید هر کاری میگم کنی حتی حقوقمو هم نداد اون پسر برادرشم جوابمو نمیده اصن😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام اگه بفهمه میکشتم😭😭😭

خوب پس خودت حلش کن.... اگه پیام تهدید داد بهت. بگو همین  حالا میرم شکایت  پیامتم  اسکرین گرفتم دارم. پدرتو درمیارم. مردک هول.... نترسیاااااا...... آتو دسش ندیا...‌