2777
2789

ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ :ﻧﻤﺪ!

ﺳﺨﺖ ﻭ ﮐﻠﻪ ﺷﻖ ﻭ ﻏﯿﺮﺗﯽ

ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﭘﺸﻤﯽ!

مهرﺑﺎﻥ ﻭ ﺣﺴﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺗﮑﺎ

ﺧﺮﺩﺍﺩ : ﮐﺘﺎﻥ!

ﺧﻮشتیپ ،ﺑﺎﮐﻼﺱ!چند شخصيته ﻭﺗﺎﺣﺪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﻭﺳﺖ

ﺗﯿﺮ : ﺣﺮﯾﺮ!

ﺑﺎﺍﺣﺴﺎﺱ، ﻫﻨﺮﻣﻨﺪ،ﺣﺴﺎﺱ ﻭ ﺩﯾﺮﺟﻮﺵ .ﺧﻮﺩﻣﺤﻮﺭ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻋﺼﺒﯽ

ﻣﺮﺩﺍﺩ : ﭼﺮﻡ!

ﻣﻐﺮﻭﺭ ،فضول ،ﺑﺎﺍﺣﺴﺎﺱ،مهربان و ﺧﺎﺹ

ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : ﺗﺮﻣﻪ!

ﺑﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺍﻣﺎ ﻟﻮﺱ ﻭ ﻟﺠﺒﺎﺯ،ﻋﺼﺒﯽ ﻭلی دلچسب

ﻣﻬﺮ : ﮐﺎﻣﻮﺍ!

ﻓﻌﺎﻝ ﻭ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬﺍﺭ،ﻫﻤﻪ ﭘﺴﻨﺪ،ﭘﺮﺣﺮﻑ ﻭ ﭘﺮﺍﺩﻋﺎ

ﺁﺑﺎﻥ : ﭼﻬﻞ ﺗﮑﻪ!

ﻓﺮﺯﻭﻓﻌﺎﻝ. تنوﻉ ﻃﻠﺐ . ﻣﻐﺮﻭﺭ. ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ

ﺁﺫﺭ : ﺁﺳﺘﺮ!

ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺣﺴﺎﺱ ﻭ ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ . ﺧﻮﺩﻣﺤﻮﺭ.ﮐﺎﺭﺁﯾﯽ ﺍندک

ﺩﯼ : ﺍﺑﺮﯾﺸﻢ!

ﺟﺬﺍﺏ ﻭﺧﺎﺹ . ﺗﻨﻬﺎ . ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ،عصبی و یکدنده 

ﺑﻬﻤﻦ : ﺟﯿﻦ!

ﻫﻤﻪ ﻓﻦ ﺣﺮﯾﻒ،ﺯﺑﺮﻭﺯﺭﻧﮓ. سیاﺳﺘﻤﺪﺍﺭ. ﺑﺎﺍحساس ﻭ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍه

ﺍﺳﻔﻨﺪ : ﺍﻃﻠﺲ!

ﺧﻮﺵ ﺍﺧﻼﻕ. ﺑﺎﺑﺎﺩﻣﺖ ﮔﺮﻡ . ﺑﺎﻧﻤﮏ. ﺣﺴﻮﺩ😂

ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آستر هستم خیلی هم کاراییم زیاده ایشششش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خیلیم خوبیم از این جهت که واسه هرکی کار نمیکنیم😎😂

دقیقا😘😁

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰