2777
2789
عنوان

از دست پسرم دیگه از کوره در رفتم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 45 پست

چرا میزنیش خب

منم مثه پسرتم میوه و این چیزای ک گفتی رو از بچگی نمیخورم

خب دوست نداره زورش نکن به جاش چیزی ک دوست داره رو بده بخور

ادم بده با زور بهش تحمیل میکنین بخور نمیتونه دیگ یکم درکش کنید خانواده منم این کارو کردن این کار فقط باعث میشه بچتون داغون بشه.

این چیزای ک گفتی رو با چیزای ک دوست داره جایگذین کن

مثلا اب میوه جای میوه و...

منو از خودم بپرس،برای همه یکی نیستم!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ناراحت نباش پسر منم همینه

نمیتونم. دیشب مهمون داشتم بچه هاشون رفتن تو اتاق پسرم مثل قحطی زده ها خوراکی میخوردن پسرم یه دونه چیپس برداشته خدا شاهده ساعتها به همون یه دونه نوک زد اخرش برد انداخت تو سینک. همه چیزش اینجوریه. میریم رستوران هر میزی رو میبینم بچه هاش دارن میخورن به به چه چه میکنن بعد پسر من از اولش میگه میشه نخورم؟ میشه فقط یه لقمه بخورم؟ مامان من گوجه نمیخورما گفته باشم. مامان فقط یه تیکه کباب بدی ها دو تا تیکه نمیخورم. این جملاتش مدااااام تکرار میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 

حالا اینهمه حرص خوردی تا الان نتیجه هم داشته!؟

عزیزم شاید اخلاقش جوریه که با بچه های اطرافیانت فرق داره. کاری نکن بدتر لج کنه.

اون بچس متوجه ضرورت غذا و میوه نمیشه. 

با روش دیگه ای با پسرت رفتار کن.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ببین دختر من جدیدا اینجوری شده

من بهش میگم با حالت خواهش که مامان لطفا یه دونه یه ذره تست کن اگه خوشت نیومد نخور دیگه فقط تستش کن بعد میخوره دیگه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
چرا میزنیش خب منم مثه پسرتم میوهدو این چیزای ک گفتی رو از بچگی نمیخورم خب دوست نداره زورش نکن به ج ...

با چی جایگزین کنم؟ تمام چیزی که میخوره برنج سفید و سیب زمینی سرخ کردس اونم دو لقمه. از زور لاغری داره میشکنه. هفت ساله داریم ناز و نوازشش میکنیم. ببر این دکتر ببر اون دکتر اینجاشو چک کن روانشناس ببر. چه دکتر هایی داخل و خارج ایران ویزیت کردن هیچیش نیست فقط نمیخوره تمام

رهاش کن ی مدت اصلا ن برای غذا ن میوه هیچی صداش نزن ک بیاد وقتی گشنه شد سنگم میخوره .. بعدشم امسال می ...

فایده نداره گلم فایده نداره. میشه مگه تو هفت سال تست نکرده باشم؟ اصلا انگار رباته ادم نیست. حاضره هرکاری کنه هیچی نخوره. ما بالا تر از گل نمیگفتیم بهش. ببین به کجا رسوند امروز زدم دم باسنش. اصلا تو سوپر مارکت وقتی براش خوراکی میخرم انگار دارم سم میخرم با غصه نگاشون میکنه من تمام عمرم ندیدم اینجوری

برای یه ماه امتحان کن

اصلا در مورد لاغری و اشتهاش صحبت نکنین

اصلا برای خوردن چیزی بهش اصرار نکن

حواست باشه حتی تلفنی هم داری با کسی حرف میزنی در مورد اینکه پسرم غذا نخورده یا نمیخوره....اصلا حرف نزن 

خواهر زادمه من با این روش بهتر شد

بچه ها حتی از این روش برای جلب توجه استفاده میکنن

البته نمیدونم مشکل اصلی چیه ولی جلب توجه بهش دامن میزنه

احتمالا تا حالا زورکی غذا دادی برا همین.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

دیگه بهش نگو چیزی بخور اصلا راجع به غذا خوردن چه مستقیم و چه غیر مستقیم حرف نزن 

بهترین راه همینه 

بذار خودش برا خودش غذا بکشه 

فعالیتش رو زیاد کن ببرش دوچرخه سواری 

که گرسنه بشه و خودش بره غذا بخوره نه اینکه تو بگی 

بهش دقت نکن موقع خوردن شاید موذب میشه 

اینا چیزایی هست که بهش دقت نمیشه 

ولی مهمه 

امتحان کن 

نمیتونم. دیشب مهمون داشتم بچه هاشون رفتن تو اتاق پسرم مثل قحطی زده ها خوراکی میخوردن پسرم یه دونه چی ...

ازین به بعد گفت گفت یه دونه فقط میخورم .بگو نه عزیزم بده همینم نخور بردار ببر از پیشش.هر چی اول گفت نمیخوام بگو باشه بردار.من دخترم اینطوری بود  الان تا میگه نمیخوام سریع برمیدارم بعد میگه نه بیار میخورم

فایده نداره گلم فایده نداره. میشه مگه تو هفت سال تست نکرده باشم؟ اصلا انگار رباته ادم نیست. حاضره هر ...

دختر پسر دایی منم همینجوری بود سالهاست مامانش رهاش کرده .. تو هم بیخیالش شو درست شدنی نیست .. اون دخترش دبیرستانیه الان ولی بنظر مث دختر بچه های ابتدایی میاد

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

دختر کوچیکه منم یکم ادایی هست ولی نه به شدت پسر شما . راه اولش بی توجهیه مثلا بگه فلان چی نمیخوام یا فقط کباب و گوجه میخوام میگم باشه نخور . ولی مثلا نمیذارم جاش چیپس بخوره . وقتی گشنه بشه همونو که گفت نمیخوام میخوره . واسه میوه هم بهش میگم امتحان کن نخواستی نخور . معمولا چند بار امتحان کنه دیگه میخوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیتونم. دیشب مهمون داشتم بچه هاشون رفتن تو اتاق پسرم مثل قحطی زده ها خوراکی میخوردن پسرم یه دونه چی ...

اپن رفتارت حدس میزنه بنظرم برای جلب توجهه

نگرانیتم بجاست چون باید رشد کنه مغزش در مقابل بقیه

>*