2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون سرش تو گوشیه چیکار می کنید؟ 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 35658 بازدید | 157 پست
من فقط میگم گوشیت بزار کنار اونم میزاره زود 

خب ما این امکان و نداریم اصلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم وقتی خونه باشه همش اینستاگرام و فیس بوک اگه دستم بند باشه کاریش ندارم اما اگه بیکار باشم گوشی ...

این کاری هست

نمیتونم کاریش کنم

خودمو سرگرم میکنم😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهرم گوشی هوشمند نداره 

اینستا و واتساپش تو گوشی منه بیچاره هرروز التماس میکنه ۵ دقیقه گوشیمو بدم دستش میدم کنارش وایمیستم هردقیقه ام میگم بدع گوشیمو لازم دارم اخر عصبی میشه میده😑

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

من میگیرم فرار میکنم بدش میاد

دیروز گرفتم میخاستم فرار کنم خشتکم پاره شد🤣

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد
شوهرم گوشی هوشمند نداره  اینستا و واتساپش تو گوشی منه بیچاره هرروز التماس میکنه ۵ دقیقه گوشیمو ...

چرا نداره ؟!

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

به نام خدا

میزنیم پس کله ش🤪

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
کار قشنگی نیست سرتو کنی تو گوشی شوهرت 

شاه می بخشه فتحعلیشاه نمی بخشه 

حکایت کامنت شماست 😂😂😂

شوهرم گوشی هوشمند نداره  اینستا و واتساپش تو گوشی منه بیچاره هرروز التماس میکنه ۵ دقیقه گوشیمو ...

آخه چه جور شوهراتون تسليم ميشن من اصلا و ابدا نميتونم اينطوري باهاش رفتار كنم اصلا خودشو ذست من نميده تعجب ميكنم واقعا شماها اينجور ميگين

من میگیرم فرار میکنم بدش میاد دیروز گرفتم میخاستم فرار کنم خشتکم پاره شد🤣

🤣🤣🤣👌

وای عالی بود