2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون سرش تو گوشیه چیکار می کنید؟ 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 35658 بازدید | 157 پست
خوشم اومد ازاینکه انقدر آقاس تو این دوره زمونه ان شاءالله تنتون سالم باشه

فدااات شم عزیزم❤️❤️❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار خیلی بدی میکنی سرت تو گوشیشه والله من میاد خونه سرش توگوشیه اصلا کاش ندارم فقط بعضی مواقع ک تو اینستاگرامه میرم کنارش نگاه میکنم نه اون سرش تو گوشی  منه نه من 😊اونا مردن شاید رفیقش کارش داشته بشه یا فیلم +۱۸چیزی براش بندازه چرا سرکنی تو گوشیش اخه😐

خوبه که همکاری کنی یه نظری بدی که کامل ازهم دور نشید ولی مراقب باش بیش از حد نشه،یعنی از۵ساعت ۱ساعت ۲ساعتشو باهاش باش بقیشو اجازه بده تنها به کارش برسه تمرکز کنه روکارش،خودتم تو اون فرصت به علایق شخصی خودت برس،اینطوری هم جذاب تر و مستقل تر و بابرنامه تر به نظر میرسی،هم همسرت نگران میشه میاد بهت سر میزنه.زیادی در دسترس و کنارش باشی و نشون بدی جز اون کاری نداری اصلا برات خوب نیست

کار خیلی بدی میکنی سرت تو گوشیشه والله من میاد خونه سرش توگوشیه اصلا کاش ندارم فقط بعضی مواقع ک تو ا ...

حرفتون تاحدودی درسته ولی مرد هستن که باشن،نباید چیزی پنهان از همسرش داشته باشه با دوستش،ضمنا فیلم مثبت۱۸ بیخود میکنن براهم بفرستن

حرفتون تاحدودی درسته ولی مرد هستن که باشن،نباید چیزی پنهان از همسرش داشته باشه با دوستش،ضمنا فیلم مث ...

نه عزیزم چیز پنهانی ندارن باهم من یکی شوهرم کله صحر میره سرکار ساعت ۵ صبح میره تا ۸ شب خسته و کوفته میاد خونه جایی رو هم نداره بره هرکی هم زنگش بزنه پیش خودمون جواب میده و خیلی کم با رفیقاش میره بیرون مثال زدم گفتم فیلم +۱۸ منظورم این بود شاید یه مسئله مردونه باشه یا حرف خصوصی چیزی باشه نمیشه که مدام سرت تو گوشی همسرت باشه زشته مدام وپشت سرهم سر بکنی تو گوشیش حرمت ها ازبین میره حس میکنه بهش اعتماد نداری حالا مثلا خودمون پیش نیومده یه حرف خصوصی با رفیقامون داشته باشیم و دوست نداشته باشیم کسی چتامونو بخونه؟؟؟من مثال زدم ولی خداروشکر شوهرم متنفره و هرگز کسی براش فیلم نمیفرسته مگه میل شوخی هم همشونو خودم میبینم😊 من میگم لزومی نداره مدام پشت سر هم سرت تو گوشی همسرت باشه والله زشته

کار خیلی بدی میکنی سرت تو گوشیشه والله من میاد خونه سرش توگوشیه اصلا کاش ندارم فقط بعضی مواقع ک تو ا ...

حکایت شاه می بخشه فتحعلیشاه نمی بخشه

ابن کامنت های شماهاست 

همسرم خودشون ناراصی باشن میگن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه عزیزم چیز پنهانی ندارن باهم من یکی شوهرم کله صحر میره سرکار ساعت ۵ صبح میره تا ۸ شب خسته و کوفته ...

الان این کامنتت رو دیدم..‌‌‌.

شما کلا شرایطی که از زندگی خودت نوشتی

با ما فرق میکنه 

تاپیک رو دقت کنی

نوشتم پیام های کاری همسرم..... یعنی پیام دوستاش نیست

کاریه

منم شعورم میرسه تا چه حد و چیکار کنم 😊😉

شما کل کار همسرت و ۱۵ ساعت از روز رو بیرون از خونه هست.... من شرایطم خیلی فرق داره خب....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊