2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون سرش تو گوشیه چیکار می کنید؟ 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 35658 بازدید | 157 پست
تو هم سرتو بکن تو گوشی خودت

گوشی خودمو گشتم 😅😅😅

تازه هر دفعه یاد می گیرم اینا هر کدوم کی هستن و چی میگن 😅

کامنت هم میدم 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چه جور شوهراتون تسليم ميشن من اصلا و ابدا نميتونم اينطوري باهاش رفتار كنم اصلا خودشو ذست من نميد ...

تسلیم نشده که عزیزم پول نداره گوشی بخره گوشی منم میگیره عصبی میشم پس میگیرم چون من معتاد گوشی ام همیشه گوشیم باید دستم باشه😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
خب اگه از حد ش بگذره واز قصد کارایی انجام بدی ممکن ناراحت بشه

نه زیاده روی که نمیکنم

همه حرفاشو هم گوش نمیدم

وسطاش پا میشم میرم

ولی اعصاب خورد کنه چند ساعت 

هیچ حرکتی نکنم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم وقتی گوشی ستشه گوشیمو ور می دارم و الکی باهاش کار می کنم و وقتی هم که گوشیشو گذاشت کنار من دیر تر از اون میزارم یه بار این کارو کردم اومد پیشم نشست منم اون ور شد شروع کرد به قلقلک دادن و گوشیمو گرفت و انداخت رو مبلو گفت چرا بهم توجه نمی کنی؟😢

با اینکه داستانه منو بد نوشتی ولی تو،هنوز همون خدای خوبه منی🥲

یه بار طوری سلیطه بازی دراوردم که تا تو خونس جرات نمیکنه گوشیشو برداره از وقتی میاد گوشیش رو اوپنه تا صبح که بخواد بره 😁😁

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم حتما بهش اعتماد نداری وگرنه دلیلی واسه سرک کشیدن نیست

خیلی خوبی شما 🤣

ذهن خوانی هم میخوای بکنی

اول بخون درست ببین طرف چی نوشته

بعد افاضات بفرمایید

من اصلا حساس نیستم و ساعتها تو گوشی باشه نگران نیستم😊

اخه با این گوشیا که نمیشه ساعت ها تو گوشی بود چون هیچی نداره🤣🤣

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
یه بار طوری سلیطه بازی دراوردم که تا تو خونس جرات نمیکنه گوشیشو برداره از وقتی میاد گوشیش رو اوپنه ت ...

چه باحال

من نمیتونم

ما حتی بیرون هم بریم، اگر کار مهم باشه تماس هاش اینا هست.... بعد هم فکرش درگیره

همسرت حتما خیلی دوستت داره که بهت چیزی نمیگه، چون اگه من جای اون بودم و کسی به گوشیم نگاه میکرد واقعا عصبی میشدم، حتی وقتی مامانم گوشیمو از دور نگاه میکنه عصبی میشم. چون گوشی یه چیز شخصی و ما نباید وارد حریم خصوصی کسی بشیم 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"