2777
2789

من ضربه خورد بینیم همه میگن خوبه ولی انحراف داره یکم 🥲🥲 داداشم زد اون موقع کلی خون اومد😐

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراعملش کردی؟نبایدمیزاشتی ۱۸سالش میشد؟یه باربرادرزاده من ازمیله بارفیکس باصورت افتاد...برادرم بردش متخصص گفت بایدتا۱۸ برای عملش صبرکنی....خداروشکرهم فعلا مشکل خاصی نداره....

چراعملش کردی؟نبایدمیزاشتی ۱۸سالش میشد؟یه باربرادرزاده من ازمیله بارفیکس باصورت افتاد...برادرم بردش م ...

اینو بخونید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17490742/تورو-خدا-برای-پسرم-دعا-کنید

پسر من یبار دیگه عمل شده

الان مشکل نداره برادرزادتون؟ چند سالش بود؟؟؟ بینیش خیلی کجه؟

.

چند سالتون بود؟فقط یکم؟بعد تنفستون مشکل نداره؟

شآید ۸. ۹ سال

بقیه میگن کمه ولی خودم خیلی روش حساسم دودلم برا عمل چون میگن ب چهرت میاد

ن عزیزم تنفسی مشکلی ندارم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
اینو بخونید لطفاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17490742/تورو-خدا-برای-پسرم-دعا-کنیدپسر من ...

حدودا ۵سالش بود....نه کج نیست....مشکل خاصی نداره....ان شالله که براپسرشماهم عمل دوباره نخواد....شمااگه دکترگفت عمل حتما با۲یا۳تا دکتردیگه مشورت کنید.....برای برادرزاده من یه دکترگفت عمل حتی نوبت عملم زدن ولی نفربعدی که دید گفت بایدتا۱۸ صبرکنید.....برای ورمشم کمپرس بزار....

پسرمن الان میگه درد نداره و میتونه نفس بکشه کاش مثل شما باشه

انشالله چیزی نیست