2777
2789

همسرم یه وقتایی توی خونه هم

در ادامه کارهاشون

با موبایل و واتساپ ارتباط دارن‌ با همکاراش

و کاری هست که باید اون لحظه هماهنگ بشه و انجام بشه

یه وقتایی حتی چند ساعت طول میکشه

من وقتی کنارم باشه، همش سرم تو گوشیش هست 😅

شیطونی میکنم

وسطش حوصلم سر میره

میرم تو اتاق یا آشپزخونه 

دوباره میام

ولی کلا سرم‌ توی گوشیش هست

پیاماشون و میخونم

نظر میدم 😅

اینطوری خودمو سرگرم میکنم 😅

به نظرتون حرکت خوبیه یا روی مخ هستم ؟ 😅

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کارخاصی نمیکنم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب میریزم رو سرش یا با موتک میزنمش😁

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍

شوهرم وقتی خونه باشه همش اینستاگرام و فیس بوک اگه دستم بند باشه کاریش ندارم اما اگه بیکار باشم گوشی ازش میگیرم می‌زارم کنار میگم همش بیرونی وقتیکه خونه میای گوشی تعطیل

هلش میدم گوشی از دستش میافته 

یا با انگشتم همه چیو قاطی میکنم تو گوشیش

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

من اصلا حساس نیستم و ساعتها تو گوشی باشه نگران نیستم😊

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
 با اجازت رومخی😁😄

😂👌

خب چیکار کنم

فکر کن توی خونه مدام فکرش درگیر کاره و تا شب پیام میدن یا زنگ میزنه و ...

من کاری نمیکنم اونا متوجه بشن

ولی کنار خودش ادا در میارم و از این کارا میکنم 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آب میریزم رو سرش یا با موتک میزنمش😁

البته فقط برا شوخی 

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍