2777
2789
عنوان

این ایده ی خوبیه برای سورپرایز همسرم؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4123 بازدید | 73 پست
اره مردا زیاد اهل عکس تو جمع باشن نیستن من جات بودم اینکارو میکردم تو ذهنشم میمونه 

فکر میکنی هزینه ی هتل چقدر میشه تقریبا؟

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
وای واس من عاشق لباسه و کتونی 😅😅

شوهر منم همینطوره فردا صبح میخوام برم مغازه دوستش لباس هاش و ببینم شاید ک بتونم با یه تخفیف تپل خریدم و بکنم😂🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه حین عکاسی سورپرایز کنم ؟😐کمتر کسی دیدم این کارو کرده باشن

تو اینستا بزن بوکادو  و ببین بعدم تو گوگل بزن براش کتاب درس کن بهش بده و وقتی داره صفحات کتابو میبینه دوستت بگو عکس بگیره 

شوهر منم همینطوره فردا صبح میخوام برم مغازه دوستش لباس هاش و ببینم شاید ک بتونم با یه تخفیف تپل خرید ...

خیلی خوبه برو

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
ععع چرا؟ 

من خودم نامزدم و۷سال دوست بودم هیچوقت جای خلوت باهاش نمیرم عقد بکنم هتل اینا نمیرم چرا مرد پرو کنیم روش باز بشه همون عکس و آتلیه اینکارا کن

فکر میکنی هزینه ی هتل چقدر میشه تقریبا؟

تهران باشی زیاده کف کفش رو 2میلیون حساب کن

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
من خودم نامزدم و۷سال دوست بودم هیچوقت جای خلوت باهاش نمیرم عقد بکنم هتل اینا نمیرم چرا مرد پرو کنیم ...

اخه ما رابطه کامل داریم اگه از اون نظر میگی😑🤦🏻‍♀️😂

اخه ما رابطه کامل داریم اگه از اون نظر میگی😑🤦🏻‍♀️😂

عه واقعا😅😅ولی تو عقد زود نیست🙄😅ولی خب اگ داری برو هتل تخت با گل قلب درست کن

من خودم نامزدم و۷سال دوست بودم هیچوقت جای خلوت باهاش نمیرم عقد بکنم هتل اینا نمیرم چرا مرد پرو کنیم ...

چه ربطی داره خدایی😐🤦‍♀️شوهرشه واقعا ما ایرانیا زندگی واسه خودمون انقد سختش میکنما

پرو میشه؟ عجب بابا😐انگار اسی نیاز عاطفی جنسی نداره فقط همسرش داره 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
عه واقعا😅😅ولی تو عقد زود نیست🙄😅ولی خب اگ داری برو هتل تخت با گل قلب درست کن

خخخ🤣🤣🤣🤣ن بابا من هرکی عقدی داشتیم تو اطرافیان ک دوست بودن حتی یه سری ها ک سنتی بودن رابطه داشتن😂🤦🏻‍♀️