2777
2789
عنوان

به عذر خواهی هم نکرد بیشعور🥲🫤

554 بازدید | 31 پست

امشب جلو در اتاق داداشم وایساده بودم بعد خیلی محکم درو هل داد خیلی بد خورد به پهلو من خیلی درد گرفت خدایی اشکم در اومد☹️🫤 

بعد هیچکس اهمیت نداد ک هیچ داداشم یه عذر خواهی هم نکرد!

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش سطح دقدقه من هم با سطح دقدقه تو یکی بود

این فقد یه موضوع سطحیه من خودم هزارتا بدبختی دارم ولی اومدم اینجا ک این موضوعو مطرح کنم نه چیز دیگه ای!......

چاره چیه :)

هیچ:))) 

بعد داداشم از صدتا سلیطه بدتره.....کافیه یچیزی بشه چنان دادم بیدادی می‌کنه هیچکس هیچی بهش نمیگه بعد من کافیه دهن باز کنم میشم زبون دراز و خراب....

عب ندارع همشون بی عقلن یبار داداشم منو زد میخواستم زنگ بزنم پلیس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

همون لحظه بهش میگفتی 

مقصر مادر و پدرته

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن