2777
2789
عنوان

این ایده ی خوبیه برای سورپرایز همسرم؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 73 پست
مردا با چیز دیگه ای بیشتر سوپرایز میشن اینا برای ما خانوما جذابه خودت میدونی دیگه😑😂

عقدیم وگرنه با یه لباس خوشگل برای خودم سورپرایز و در حقش تموم میکردم🙈

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولداری خواهر من‌کلا بودجم نزدیکه دو تومنه

من پولایی ک خودش میداد ماهیانه جمع کردم و خرجم بابام میده واس همین پولای خودش ک بهم داده بود جمع کردم بهش دادم اصلا نگفتم چجوری جمع کردم گفتم پول خودمه کادو تولد چقد جلو مادرش و خواهرش ذوق کرد

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
من نمیدونم یکسری ها فاز خزه و فلان چرا دارن والا خب نظر ندن حال طرف بد نکنن چیزیشون نمیشه

جدا منن تعجب کردم ایشون گفتن خزه آخه کمتر کسی دیدم اصلا بگه اینکارو کردم

عقدیم وگرنه با یه لباس خوشگل برای خودم سورپرایز و در حقش تموم میکردم🙈

میتونی انجام بدی حالا اون کارم نباشه دو نفره تو خونه لباس قشنگ ارایش براشم برقص شامی که دوست داره هم بپز خیلی جذاب تره واسش😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
جدا منن تعجب کردم ایشون گفتن خزه آخه کمتر کسی دیدم اصلا بگه اینکارو کردم

عزیزم اصلا خز نیست این عکسا بعدن خاطره میشه تو اتاق خوابت قاب میکنی میزنی بعد عالیه اصلا پشیمون نباش اتفاقا کار قشنگیه

من پولایی ک خودش میداد ماهیانه جمع کردم و خرجم بابام میده واس همین پولای خودش ک بهم داده بود جمع کرد ...

آهان آخه من همسرم یکم شرایط مالیش ریخته بهم فقط از بابام پول تو جیبی میگیرم برای همینم دیگه نمیتونم خیلی مانور بدم😁😁😁

میتونی انجام بدی حالا اون کارم نباشه دو نفره تو خونه لباس قشنگ ارایش براشم برقص شامی که دوست داره هم ...

اره واقعا خیلی خوب میشه😍😁حتی بنظرم هتل هم خیلی جالب میشه 

عزیزم اصلا خز نیست این عکسا بعدن خاطره میشه تو اتاق خوابت قاب میکنی میزنی بعد عالیه اصلا پشیمون نباش ...

ممنونم از راهنماییت 😍😍❤❤

آهان آخه من همسرم یکم شرایط مالیش ریخته بهم فقط از بابام پول تو جیبی میگیرم برای همینم دیگه نمیتونم ...

اهان ن واس من خودش بهم میده من جمع میکنم جای دیگ تولد و سالگرد خرج میکنم سالگردمون بود پارسال پولا جمع کردم دستبند طلا گرفتم واسش اینایی ک اسمش روی دستبند چرم میزنی 

اره واقعا خیلی خوب میشه😍😁حتی بنظرم هتل هم خیلی جالب میشه 

اره مردا زیاد اهل عکس تو جمع باشن نیستن من جات بودم اینکارو میکردم تو ذهنشم میمونه 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
اهان ن واس من خودش بهم میده من جمع میکنم جای دیگ تولد و سالگرد خرج میکنم سالگردمون بود پارسال پولا ج ...

اتفاقا من اونارو هم دوست داشتم واسه تولدش بگیرم ولی مد نظرم هم یه پیرهن شلوار ست هم بود چون از لباس حیلی خوشش میاد و قریه🤦🏻‍♀️😂

اتفاقا من اونارو هم دوست داشتم واسه تولدش بگیرم ولی مد نظرم هم یه پیرهن شلوار ست هم بود چون از لباس ...

وای واس من عاشق لباسه و کتونی 😅😅