2777
2789
عنوان

این ایده ی خوبیه برای سورپرایز همسرم؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 73 پست
چه کتابیه؟

بزن متوجه میشی  من دو بار هدیه دادم ب همسرم بار اول انقد خندید و وسط خنده هاش اشک ریخت ک دوباره براش درست کردم قیمتش واقعاااا مناسبه ی کتابه ک خودتم سوپرایز میشی میتونی تو گوگل بزنی رایگان درسش کنی بری داخلش میفهمی 

چه ربطی داره خدایی😐🤦‍♀️شوهرشه واقعا ما ایرانیا زندگی واسه خودمون انقد سختش میکنما پرو میشه؟ عجب ب ...

من نظر شخصیمه 

شما عقایدت فرق داره منم فرق داره😇

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره خدایی😐🤦‍♀️شوهرشه واقعا ما ایرانیا زندگی واسه خودمون انقد سختش میکنما پرو میشه؟ عجب ب ...

الان رابطه تا دوستی هم نرمال شده...

تازه من خودم از یه خانواده ی مذهبی بودم شوهرم از یه خانواده ی مذهبی و اپن😂😂😂چند شب پیشا رفته بودیم باغ دختر فامیل همسرم با دوست پسرش پیش من و همسرم و پسرخاله ی همسرم و خانمش خوابیدن تو بغل هم😂😂

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

[QUOTE=250672503]خخخ🤣🤣🤣🤣ن بابا من هرکی عقدی داشتیم تو اطرافیان ک دوست بودن حتی یه سری ها ک سنتی بودن رابطه داشتن...[/QUOTE

جدی ولی اطراف ما اینجوری اصلا نبوده چون من خودم به اون تاپیک برو بازدید ها زده خیلی اعتقاد دارم ک حتی اگ شب عروسی پشیمون شدم بتونم با سربلندی بگم نمیخوامت و برگردم تا لحظه آخر من بازم به همه چی شک دادم ک پشیمون نشم یا بشم 

[QUOTE=250672503]خخخ🤣🤣🤣🤣ن بابا من هرکی عقدی داشتیم تو اطرافیان ک دوست بودن حتی یه سری ها ک سنتی ...

نظرف برای من محترمه اما نظر منم اینه ک یه زن جدای از بکارتش ارزشمنده و زنی ک باکره نیست هم میتونه اگر از انتخابش پشیمون شده با و عزت نفس از شریک زندگیش جدا بشه

نظرف برای من محترمه اما نظر منم اینه ک یه زن جدای از بکارتش ارزشمنده و زنی ک باکره نیست هم میتونه اگ ...

اره ولی خب ولی بعدش دردسرهای خودش داره ولی باز باکره باشی فرق داره 

نظرف برای من محترمه اما نظر منم اینه ک یه زن جدای از بکارتش ارزشمنده و زنی ک باکره نیست هم میتونه اگ ...

چه خوب گفتی 😐😂آفرین دوست داشتم طرز فکرتو

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
اره ولی خب ولی بعدش دردسرهای خودش داره ولی باز باکره باشی فرق داره 

چی بگم عزیزم هر منطقه ای یه سنتی دارن😂😁🤦🏻‍♀️

چه خوب گفتی 😐😂آفرین دوست داشتم طرز فکرتو

مثلا من اصلا خون ندیدم یا حتی درد زیادی نداشتم و همین باعث شد نسبت به تابو بودنش چشمام باز تر بشه و خودم و ارزشمند تر از اونی بودنم ک بخوام به یک مسئله ی فیزیکی محدود بشم