2777
2789

خانواده راحتی دارم سخت گیر نیستن امسال تجدید شدم ریاضی رو اما پاسش کردم معمولا کار خونه انجام می دم به سختی وقت بگذره مبتلا افسردگی هستم به سختی تحملش می کنم تازه شروع کردم زبان کره ای خوندن اما همه مسخرم می کنن به خصوص پدر مادرم ولی من هدف دارم می خوام مهاجرت کنم یا همین جا معلم شم مامان بابام حسابی اذیتم می کنن بخاطر اینکه چرا کره ای برا چیته همه شون حالم بهم زدن به سختی تحمل می کنم همیشع اذیتم می کنن نمی دونم چکار کنم که انقدر اذیتم نکنن به دیگران اهمیت نمی دم چی می گن ها اما مامان بابام بعضی وقتا باعث میشن از شون متنفر شم مثل بقیه فامیلا که حالم ازشون بهم می خوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کره ای دوس دارم ولی برا همین چیزا...پوف یعنی دوستدارم واقعا این حرفایی مردمم بکویم تو صورتای خودشون یعنی هرکاری کنیم ی چیزی میگن درحالی علایق بقیه و زندگیش ب هیچ کس مربوط نیس

💜Army 
مثلا مامان چند روز پیش گفت این کره ای ها چیه گوش میدید اصلا چیزی میفهمی ازشون که گوش میدی🥲

نمی دونم با حرف های مزخرف شون کجا دنیا می گیرن من خودم ارمی  هستم فن بی تی اس زبان کره ای هم خیلی دوست دارم

منم دوس دارم یاد بگیرم از کجا یاد میگیری

ولی چون هزینه کلاسای کره ای گرون بودن نشد

اما به جاش انگلیسی و فنون و عربی و .. میرم و مشاور درسی دارم

هدفم کنکوره بعدش با پول خودم و بی منت یاد میگیرم  

واو خیلی عالیه که داری زبان کره ای یاد میگیری... من حوصله همینم ندارم که برم کلاس زبان😂😂😂 برای من همین اینگیلیسی رو یاد بگیرم کافیه💀

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦
منم دوس دارم یاد بگیرم از کجا یاد میگیری ولی چون هزینه کلاسای کره ای گرون بودن نشد اما به جاش انگل ...

کره ای 24 متری تهران 600 تومن ترمی گرون ترم میشع با کتاب هاش 

چان نر چینگ جو جان جن هس یه هو  حالا چی گفتم ترجمه کن؟😂😂😂

کم مسخره کن با اجازتون شما ها فک می کنید کره ای چین ژاپن مثل همن اگه اینجوری بود یه جا بودن همچین زبانی وجود نداره 네

کره ای 24 متری تهران 600 تومن ترمی گرون ترم میشع با کتاب هاش 

اوه اوه چه خبرهههههههههه😐😐 ۶۰۰ تومنننننن تازه فک کنم با کتاب دیگه ۱ میلیونی باید بدی😂😐

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦