خانواده راحتی دارم سخت گیر نیستن امسال تجدید شدم ریاضی رو اما پاسش کردم معمولا کار خونه انجام می دم به سختی وقت بگذره مبتلا افسردگی هستم به سختی تحملش می کنم تازه شروع کردم زبان کره ای خوندن اما همه مسخرم می کنن به خصوص پدر مادرم ولی من هدف دارم می خوام مهاجرت کنم یا همین جا معلم شم مامان بابام حسابی اذیتم می کنن بخاطر اینکه چرا کره ای برا چیته همه شون حالم بهم زدن به سختی تحمل می کنم همیشع اذیتم می کنن نمی دونم چکار کنم که انقدر اذیتم نکنن به دیگران اهمیت نمی دم چی می گن ها اما مامان بابام بعضی وقتا باعث میشن از شون متنفر شم مثل بقیه فامیلا که حالم ازشون بهم می خوره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم کره ای دوس دارم ولی برا همین چیزا...پوف یعنی دوستدارم واقعا این حرفایی مردمم بکویم تو صورتای خودشون یعنی هرکاری کنیم ی چیزی میگن درحالی علایق بقیه و زندگیش ب هیچ کس مربوط نیس