2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم قبول شد اونم الکی الکیا باهم اسم نوشته لودیم جفتمونم نخوندیم موقع امتحان من نرفتم گفتم نخونوم نمیتونم بچمو بزارم بخاطر برگه سفید برم ولی اون رفتو قبول شد پارسال مهرماه سال اولش بود، الانم استخدامی داره؟ 

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

بله عزیزم چرا نشه,کار نشد نداره من خودم قبول شدم،بعد از من هم چند تا از دوستام قبول شدن خدا رو شکر فقط رشته من روانشناسی بود. اما تفاوت ندارن بالاخره هر کسی توی رشته ی خودش قویه. فقط اینو بهت بگم که جدی بخون و تلاش کن نتیجه رو بسپار بخدا من حتی یبار مصاحبه هم افتادم اما سال بعد با قدرت بیشتر خوندم و قبول شدم.

مرسی ، رشته تون چی بود؟  من خیلی از درس دور‌شدم ولی خسته شدم از بیکاری گفتم شرکت کنم ولی فک نک ...

من رشتم روانشناسی بود ،عزیزم اصلاً اینطوری فکر نکن اتفاقاً بعد چند سال بری سراغ کتابات حس خوب داری و می‌خونی و همه چیز یادت میاد. تو هدفت رو مشخص کن و شروع کن نه تو کار نیار.

باور کن یکی از دوستام امسال یه روز مونده به امتحان زنگ زد به من که نمیرم ولی انقدر باهاش صحبت کردم رفت و خدارو شکر قبول شد. الکی نه ها خونده بود اما استرس داشت و می‌گفت بقیه زرنگ ترن

همیشه اینو به خودت بگو وقتی بقیه تونستن منم میتونم. هیچ وقت نگو خوشبحال فلانی . مطمئن باش خودت هم می ...

من مرحله اول قبول شدم ولی قبول نهایی نشدم

نمره م ۵۰ بود و ظرفیتمون کم

دوباره باید بخونم😢

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀