2777
2789

ما طبقه بالاشونیم...من چن روزه سرماخوردم.

امروزم ناهار درست نکردم...زنگ زده احوال منو بگیره...بعد پرسید ناهار درست کردی گفتم نه...

بعدش زنگ زد ک بیام نوه مو ببرم؟ ک تو خونه استراحت کنی؟ گفت بیا.

بعد گفتم صبر کن داره تخم مرغ میخوره

بعد با یه لحنی گفت تخم مرررغ؟ ینی مثلا چرا تخم مرغ دادی بهش..

خب چکار کنم خودمونم ناهار نداریم...مثلا تحم مرغ بخوره چی میشه

ولش کن 

به اونا چ 

شاید بخوای کل روز تخم مرغ بهش بدی 

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حامله ام آبگوشت خیلی دوست دارم تو به کوچه این چند روز پیش آبگوشت پخته بود یه بویی تو کوچه پیچیده بود هرچی انتظار کشیدم حداقل یه کاسه کوچک آبگوشت بده بهم نداد شب اومده بود خونمون بهم می‌گفت شام برنج دم دادم با آبگوشت پدر شوهرت نمیخوره چرا چون شوهرم کباب گرفته بود آمده بود کباب بگیره عزیزم منم گفتم متاسفانه ما غذا خوردیم چیزی نداریم می‌دونیم کارم بد بود ولی منم آبگوشت می خواستم به من نداد 

خیلی نگران تغذیه نوه ش بود خودش غذا میفرستاد محل نده

اره بابا اول اولویتش نوه و پسرشن.

اگ ادم خوبی بود لااقل یه سوپی درست میکرد میفرستاد.

اون موقع میگفتم اره...این خوبه.

سر ظهر زنگ زده ک ناهار درست کردی؟

اگ فکر ناهار مایی زودتر زنگ بزن...اگرم نیستی پس اصلا نپرس.