2777
2789

سلام به همگیی

دیشب یه چیز جدید رو امتحان کردم دوست داشتم بیام با شماهام به اشتراک بذارم هرچند حتما خودتون بهتر از من بلدید😅

دخترم یه دمپایی صورتی روشن داشت واسه سرویس بهداشتی که چون هی با پای خیس و کثیف پاش میکرد کفش لکه های سیاه افتاده بود با من و وایتکس هم پاک نمیشد😑تا ایتکه دیشب دمپاییا رو کفشو خیس کردم و جوش شیرین زیاد ریختم توش صبح یعنی بعد ۱۲ ساعت تقریبا توشو با دست و یکمم فرچه کشیدم همه اش رفتتت😍

از اونجایی که خودمم عاشق رنگای روشنم و دلم نمیخواست بپذیرم دمپایی بعدی رو رنگ تیره بگیرم خیلی خوشحال شدم😂خوشحالتر اینکه دمپاییه تمیز شده اصلا لازم نیست دمپایی جدید بخرم😂

خلاصه که امیدوارم استفاده کنید منم دعا کنید اگر به کارتون اومد😉⚘️

🔴🔴🔴شما هم اگر تجربه ای دارید از چیزای مختلف بهم بگید  خوشحال میشم😍

توی بطری روغن مایه سرخ کردنی ۱قاشق غذاخوری نمک بریزین سروته کنید خوب بره تو خوردروغن موقع سرخ کردن ن ...

نمک توی روغن حل مبشه؟ کوبیده مگه بوش میمونه روی دست؟؟ با قاشقم بخوریم یعنی همینه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک توی روغن حل مبشه؟ کوبیده مگه بوش میمونه روی دست؟؟ با قاشقم بخوریم یعنی همینه؟

آره  گلم حل میشه حالا یه کم ته نشین میشه ولی بیشترش حل میشه بلاخره کوبیده به دست هم میخوره اگه با نون بخوری 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14200486/%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8

عزیزم میشه لطفا این تاپیکو گزارش بزنی🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه