تقریبا سه سال و هشت ماهشه،مثلا وقتی من سرگرم کار هستم میره تو اتاق در رو میبنده و پشتش چندتا بالشت میزاره،وقتی میرم تو میبینم شلوار و شورتش رو درآورده و سریع از جاش بلند میشه،نمیدونم میترسه یا خجالت میکشه همش میگه برو بیرون و میاد در رو فشار میده تا کامل باز نکنم،دارم دیوونه میشم😞 ولی باهاش تند برخورد نمیکنم،توروخدا راهنماییم کنین
به جاش برو بی طرف بدون اینکه به روش بیاری حواسشو پرت کنی یا ببریش حموم شنیدم اون موقع بهتره حموم آب ولرم ببری که از سرش بیوفته ولی تلاشتو بکن که ترک کنه وادامه دار نشه این کارش
چرا یه دوسه باری پیش اومده که شوهرم گفت برو اونور بازی کن و بعد اینکه من از تو اتاق اومدم بیرون لخت ...
خب ماله اونه دعواش نکن باهاش حرف بزن اونم مستقیم نه مثلا ی قصه براش بگو که نباید اندامشو کسی ببینه یا بهش دست زد ی جوری بهش بفهمون بچه ها خیلی باهوشن
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چرا یه دوسه باری پیش اومده که شوهرم گفت برو اونور بازی کن و بعد اینکه من از تو اتاق اومدم بیرون لخت ...
خب عزیزم شما فکر میکنید چیزی نمیفهمه شاید اون لحظه کنجکاو شده قایمکی نگاه کرده باید جلوش مراعات کنید
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
وای افرین به شماچه مامان بابای خوبی هستین افرین
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اول اینکه رعایت کنید دوم اینکه تو این سن طبیعیه دست زدن ولی هیچ وقت نذارید تنها باشه و اصلا ب روش نیارید داداش منم همش سه سالش بود دستش... بود هی دستش چیزی میدادیم یادش بره بعدش از ذهنش میپره
دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋 نامه ای ب نیمهگمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت