2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه،میره تو اتاق شلوارشو درمیاره،توروخدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12161 بازدید | 102 پست

عزیزم سعی کنید روابط کنترل شوه و مخفی داشته باشید 

لباس تنگ تنش نکن

اگر ماهواره دارید خواهشا فیام های جم رو محدود کنید بچه های امروزی خیلی باهوشن خیییلی

توی این شرایط با دختر بچه هانزار زیاد بازی کنه چون شما رو لخت دیده دنبال یه چیزی مثل بدن شما توی این دخترا مبگرده

مرد مهم نیست ۳ ساله باشه یا ۳۰ ساله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیزی ندیده،فقط از تو اتاق خیلی ببخشید لخت اومدم بیرون دیده

خب دیگه علتش مشخص شد، باعث شدید حس کنجکاویش تحریک بشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خب همین دیگه، حالا کنجکاو شده 

بعدا هم هی میگه چیزی ندیده نمیدونم چرا اینکار میکنه وای دیگه باید چی میدیده

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
دوستان، روانشناس کودک آنلاین سراغ دارید، لطفا شمارشو بدید

سایت پذیرش24 دانشگاه علوم پزشکی انواع متخصص آنلاین داره و معتبر چون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بعد اپلیکیشن هم داره تو بازار میتونید دانلود کنید

هر روز اين كارو انجام ميدع؟خب اين بچه از ي جايي ديده وگرنه از كجا ميدونه پشت در بالشت بزاره

دقیقا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
هر روز اين كارو انجام ميدع؟خب اين بچه از ي جايي ديده وگرنه از كجا ميدونه پشت در بالشت بزاره

نه هرروز انجام نمیده،آره همون دو سه باری که منو لخت دیده ما در رو قفل. کرده بودیم

پسر من هیییییچی ندیده بود از ما ولی در همین سن پسر شما که بود اینکارو میکرد.مشاوره رفتم گفتن طبیعیه.مقتضی سنشه.آلتش رو تازه کشف کرده.ایشون به من گفتن دعوا با هیچ عنوان فقط یهو سرش رو گرم کن.یه مدت زیادی اینکارو کروم دیدم افاقه نکرد.از راه دیگه وارد شدم.شایدم اشتباه بوده باشه ولی بالکل قطع شد اینکارش.

.                                       
نه هرروز انجام نمیده،آره همون دو سه باری که منو لخت دیده ما در رو قفل. کرده بودیم

داری سرکارمون میزاری؟

عزیزم سعی کنید روابط کنترل شوه و مخفی داشته باشید  لباس تنگ تنش نکن اگر ماهواره دارید خواهشا ...

ماهواره داریم اما به هیچ عنوان فیلم نمیبینم فقط برنامه کودک واسه خودش میزارم