2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه،میره تو اتاق شلوارشو درمیاره،توروخدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12161 بازدید | 102 پست

من خودم مادر نیستم ولی بچه ای ام که بلوغ زودرس داشتم. از سن 7 سالگی وقتی صداهای ناجور مادر و پدرم رو شنیدم داغون شدم و ضربان قلبم بالا می رفت و عرق سرد میکردم. همش ذهنم منحرف میشد، مادرم هم عادت داشت تو خونه لباس های باز میپوشید و چند بار هم گفتم مامان چرا این لباس هارو میپوشی میگفت خب تو خونه ی خودم هم نمیتونم راحت باشم؟ دیگه منم جرات نکردم چیزی بگم. گذشت و گذشت و من الان 15 سالمه. بخاطر شنیدن اون صدا ها کلا بچگی نکردم. از ترس به پسرا نزدیک نمیشم. خواهشا بچه هاتون رو درک کنید بزارید بچگی کنن، یه رابطه اونقدر ها هم مهم نیست که بخاطرش زندگی کودکانه یه بچه رو خراب کنید. 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسوندمش این جور جاها کتک لازمه کتکش زدم وتهدیدش کردم با فندک اگه یه بار دیگه به خودش دست بزنه میسوز ...

خوب عزیزم درسته اون لحظه جواب داده ولی بزرگتر که بشه دیگه باهات صمیمی نیست و اون لحظه همیشه یادش هست و می‌ترسه بیاد یه سری چیزارو بهت بگه حتی سوالی داشته باشه از کس دیگه می‌پرسه سعی کن با بچه ات دوست باشی 

من خودم در عین اینکه با مامانم صمیمی بودم ولی از این مسائل آگاهم کرده بود و نمیذاشتم کسی سمتم بیاد ولی ترس از مامانمم نداشتم الآنم با بچه هام همین طوری هستم 

می‌تونستی آگاهش کنی نه از خودت دورش کنی که یه روزی با غریبه ها راحت تر حرف بزنه تا مادرش  

همکلاسی های داشتم که مسایلی رو از مادرشون مخفی میکردن سر همین ترس و با بقیه درمیون میذاشتن

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
ترسوندمش این جور جاها کتک لازمه کتکش زدم وتهدیدش کردم با فندک اگه یه بار دیگه به خودش دست بزنه میسوز ...

اون بچه فقط به خاطره ترسه که سمت این چیزا نمیره اما هنوز تو ذهنشه و بعدا وقتی بزرگ بشه خاطرات خوبی نداره و حتی ممکنه باعث بد تربیت شدن بشه 

نه دیگه من مثلا خیلی عصبانی بشم یه لحظه سرش داد بزنم بلافاصله هم آروم بهش توضیح میدم.

خدا من بکشه از چهار پنج ماهگی تا یک سالگی بچم افسردگی گرفته بودم نمی‌دونستم بعضی وقتا از عصبانیت میزدم رو شونه بچم یا رو پا و باسنش حتی چند باری هم زدم رو سرش. کاش زودتر می‌فهمیدم افسردگی دارم. اصلا تو حال خودم نبودم

عزیزم با این رفتار فردا اتفاقی برای دخترتون بیفته میاد به شما بگه یا ازتون میترسه و پنهان میکنه؟

لطفاً برای شادی روح مامانم ،مامان بزرگم و داداشم صلوات بفرستین🖤
فقط پست ها.. مخصوصا اون کاربرهای با فهم و کمالاتی که ریختن وسط تاپیک به هرهر کردن خانم ها بحث شیرین ...

آخ قربون دهنت،ده بار گفتم فکرشم نمیکردم که کار اشتباه منو همسرم بخواد روش تاثیر بذاره،میگفتم بچس چی میفهمه،باز یه عده بجای کمک کردن تخریبم کردن

آخ قربون دهنت،ده بار گفتم فکرشم نمیکردم که کار اشتباه منو همسرم بخواد روش تاثیر بذاره،میگفتم بچس چی ...

عزیزم جاش تو اینجا نیست شما از فرد متخصص باید کمک بگیری 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

شما اومدی اون رو درست کنی بدتر جای دیگه رو خراب کردی

خیلی تهدید به آسیب جسمانی و کتک زدن اشتباه هست، کارتون اصلا درست نبود 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه