2777
2789

الان من یک دختر خاندار که برای وام ازدواج ثبت نام کردم باید حتما خودم شغل داشته باشم که بانک رسالت بهم وام بده ؟ 

کسی گرفته وام ازدواج از بانک رسالت 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا باید گواهی اشتغال به کار ببریبگو یکی از نزدیکات یه نامه سوری بزنه

چجوری خب کلا شعبه های بانک رسالت حضوری ها جمع شده فقط مجازی هستش 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
وا😐😐😐وام ازدواج که برای شاغلا نیست برای همس

واقعا همینو موندم بعد از یکسال و اندی نوبتم شده الان میگن باید خودت شاغل باشی

باید ضامن داشته باشی

دارم ضامن به غیر ضامن از خودمم میخوان شاغل باشم 

واقعا همینو موندم بعد از یکسال و اندی نوبتم شده الان میگن باید خودت شاغل باشی

واااا😐😐😐😐مگه میشه 

چقدر ابلهن خدا براشون نسازه

میخوان ندن فقط بهانه هست 

من از ملی گرفتم در عرض ۲ ماه اصلا هم شاغل نیستم تازه بابامم شد ضامنم

واااا😐😐😐😐مگه میشه چقدر ابلهن خدا براشون نسازهمیخوان ندن فقط بهانه هست من از ملی گرفتم در عرض ۲ م ...

دقیقا منم بابام میخواد بشه ضامنم همچیم اوکیه اینا الان فقط داخل سایت وام مدن میگن باید خودت شاغل باشی

میگن از این به بعد دیگه وام ازدواج رو به صورت نقدی نمیدن که باهاش بتونی مثلا خونه طلا یا ماشین بخری و فقط شده کارت اعتباری که فقط باهاش میشه لوازم خانگی خرید برای عروس و داماد هر کدوم یک کارت اعتباری ۳۵۰ تومنی 

راسته ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

میگن از این به بعد دیگه وام ازدواج رو به صورت نقدی نمیدن که باهاش بتونی مثلا خونه طلا یا ماشین بخری ...

اره راسته 

۳۵۰ تومانی هم نیست.اونایی که وضعشون بهتره ۲۰۰ اونایی هم که نه ۲۷۰ 

البته نمیدونم اجرا شده یا نه