2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین لطفا

955 بازدید | 49 پست

خانما من شوهرم هر دفعه گیر الکی بهم میده بنظرتون چیکارکنم خسته شدم دیگه

از لحاظ قیافه در یک سطح هستیم هردومون قیافمون خوبه

ولی از لحاظ فرهنگی و خانواده ما بالاتر هستیم

پدرم خیلی جاها ک کم اورده دستشو گرفت و کمکش کرد.

من ۲۳ همسرم ۳۳ سال داریم

همسرم ۱۰سال از من بزرگتره موهاش سفید شده و صورتش پراز چروک افتاده

ولی من نه

اگ خاسته باشم ایرادهای شوهرمو بگم از تار موش تا ناخن پاش پراز ایراده ولی بالاخره از قدیم میگن زنو شوهر باید لباس هم باشن و عیب و ایراد های همو بپوشنن.و چیزی بهش نمیگم و همیشه میگم گل بی عیب فقط خداست..ولی همسرم اینطور نیس و هردفعه برای یک چیزی گیر الکی میده چرا اینجات کجه چرا اونجات راسته چرا ناخنات کجه چرا ....

من تنها عیبی ک دارم بعداز زایمانم یک کوچولو فقط شکم برام مونده یک مدت رفتم باشگاه دیگ نزاشت برم

گفت بشین تو خونه بچمون اذیت میشه هی بری هی بیای

بنظرتون با این ادم چیکار میشه کرد

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

کلا عیب هاشو بشمار 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو وای الان اینی ده سالم بگذره چی میشیم ۳۳ سالگی اوج خوشتیپی و خوشگلیم میشه.

بگو عزیزم شکم گنده من پیش عیبای تو چیزی نیست تا تو نگی فکرمیکنه بی نقضه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
با هرکس مثل خودش رفتارکن  وقتی ناراحتت میکنه نریز تو خودت ب روش بیار هروقت بهت گیر داد تو ...

میگه مرد هرجور باشه اشکالی نداره ولی زن باید بی نقص باشه.

میگم دیگع از لحاظ فرهنگی و فکری خیلی قدیمی فکر می‌کنه

میگع از قدیم گفتم زن باید خوشگل باشه 

بگو وای الان اینی ده سالم بگذره چی میشیم ۳۳ سالگی اوج خوشتیپی و خوشگلیم میشه. بگو عزیزم شکم گنده من ...

من قبلا ک بچه نداشتم شکمم تخت بود دیگه بعداز زایمان هرکار کردم نرفت

البته اوایل زایمانم بزرگ بود ولی الان کوچیک کوچیک شده

ولی اون کاملا تخت دوست داره

جالب اینجاس میگه یه بچه دیگه هم میخوام

خسته شدم دیگه اعتماد بنفسمو از دست دادم😓 همش میرم جلوی آینه میگم مگه من چی کم دارم

یه بار  عیباشو  به  خودش  بگو  همونجور  ک  اون  عیباتو  میگه  تو  هم  یبار  به روش  بیار   بگو  چی  کم  دارم  که  ایراد میگیری؟  کنم  بخوام  ایراد  بگیرم  هم  زبونشو دارم هم  تا  دلت  بخواد  تو ایراد  داری!  ولی  من  نمیخوام  تنش  ایجاد کنم

بهش هشدار بده از نظر روانشناسی اگه ازم زیاد ایراد بگیری

از چشمم میفتی 

اگه باز ادامه داد ، هروقت ایراد گرفت اهمیت نده انگار اصلا نشنیدی

ا‌دمها وقتی ببینن حرفشون خریدار نداره دیگه ادامه نمیدن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من قبلا ک بچه نداشتم شکمم تخت بود دیگه بعداز زایمان هرکار کردم نرفت البته اوایل زایمانم بزرگ بود ول ...

خب بعد زایمان منم شکم آوردم گاهاشوهرم میگه شکمو تخت کن از چشمم میفتی منم گفتم تو که از چشمم افتادی چی شده من بیفتم

یه بار  عیباشو  به  خودش  بگو  همونجور  ک  اون  عیباتو   ...

چند بار تا حالا گفتم میگه من مردم یکسره بیرون دارم کار میکنم یکسره زیر نور افتابم صورتم چروک شده

ولی تو که یکسرع تو خونه ای 

اون میگه باید از همه لحاظ سر باشی و تک باشی

میگه مرد هرجور باشه اشکالی نداره ولی زن باید بی نقص باشه. میگم دیگع از لحاظ فرهنگی و فکری خیلی قدیم ...

بگواین نظرتوعه

اینقد هستندمردا   ی خوشگل 

اتفاقا الان خشگلی برا خانما بیشتر ملاک شده 

همونجور ک اون زیلایی رو دوس داره ت هم دوس داری 

کم نیار و سکوت نکن درمقابلش