2777
2789
عنوان

گواهینامه موتور برایه خانم ها

167 بازدید | 19 پست

خداییش اگه ازاد بشه .ترافیکم کمتر میشه. آلودگی ام کمتر میشه .... .

بشرطی که با برنامه‌ریزی مجوز بدن 

خیلی از خانم ها ماشین میرونن هم تک سرنشینن . هم نا واردن  همین باعث ترافیک میشه و.....  

قبول دارین موتور یا اسکوتر برابه خانم ها واجبه  ؟؟؟؟

من که خیییلی دوست دارم 😍😍😍

از بچگیم آرزوم بود موتور برونم 

ایشالا میشه دولت میخواد طرحش ببره مجلس واقعاً هیچ توجیهی نداره که نشه

کلی مزایا داره از ماشین جا کمتر اشغال میکنه . مشکل پارک نداری. جلویه ترافیکو میگیره آلودگی هوا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست ک الانشم موتور سواری میکنن خیلیم قشنگه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خدا کنه اتفاقی واسه کسی پیش نیاد وقتی گواهینامه نباشه بیمه هم پاسخگو نیست یه دیه می‌دونی چنده باید هر کاری پشتیبانی قانونی هم داشته باشه

خدا کنه اتفاقی واسه کسی پیش نیاد وقتی گواهینامه نباشه بیمه هم پاسخگو نیست یه دیه می‌دونی چنده باید ه ...

بله قانونا مشکل ساز میشه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

موتور و کلا کارای مردونه انرژی زنونه رو کاهش میده.   تو انرژی زنونتون بمونید که دوست داشتنی ترید واسه جنس مقابلتون. البته نظر شخصی خودمه

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

گواهی نامه موتور به خانم ها نمیدن 

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

گواهی نامه موتور به خانم ها نمیدن

انگار دارن طرحی تصویب میکنن که از این به بعد گواهینامه موتور  بدن به خانمها 

فکن از اون موتور برقی خوش رنگها 

آدم حجاب داشته باشه و مرتب باشه خیلی خوبه موتور 

بدن خیلی خوب میشه ارزونم باشه از موتور اسکوتریا بخرم با دخترم بریم بگردیم یعنی میشه 😍

والا من بدنم عمرا سوار موتور بشم حتی یه ذره هم بلد نیستم😂😂

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

کلا موتور تو خیابون نمی‌پسندم اینقدر بد رانندگی میکنن اصلا قانون بلد نیستن شهرای دیگه را نمیدونم ولی اینجا واقعا نصف ترافیکا به خاطر موتوری هاست شدیدا خلاف میرن تو پیاده رو میرن و ...

کلا موتور از هستی محو میکردم😂 یه جاده سلامتی میزدم برای دوچرخه و اسکوتر این چیزا

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.