2777
2789

مدام پیگیرم باشه، قربون صدقه و توجه بی نهایت... برام توضیح بده و ترس از دست دادنم رو داشته باشه و همه چیزو جوری که من میخوام درست کنه

خوش قیافه و خوش پوش باشه... 

ولی خانوادم اجازه نمیدن... چکارکنم؟ اصلا پسرای زیر 30 برام جذاب نیستن حس حمایت و اطمینان ازشون نمیگیرم 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

شاید بهتر این چیزارو درون خودت تامین کنی ،ی جورایی از کمبود میاد 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به اینم فکر کن وقتی ۴۰ سالت میشه اون پیره

مهم نیست برام 

آرامش میخوام، هیجان نمیخوام

همینکه دوسم داشته باشه و همیشه بهم احترام بذاره کافیه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من از اول اصلا اختلاف سنی کم دوست نداشتم 

الانم ۱۱ سال اختلاف سنی داریم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

چندسالته؟ 

اینچیزا تو واقعیت قشنگ نیس تو رمانا و قصه ها قشنگه

اصلا با یه مرد 10 سال بزرگتر بری تو رابطه خودت میفهمی چقدر بدههه

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

شاید بهتر این چیزارو درون خودت تامین کنی ،ی جورایی از کمبود میاد

عزیزم کل وجود هممون کمبود و نیازه

فکرمیکنی عشق و ازدواج از روی بی نیازی میاد؟ همش نشات از کمبود میگیره 

عزیزم کل وجود هممون کمبود و نیازهفکرمیکنی عشق و ازدواج از روی بی نیازی میاد؟ همش نشات از کمبود میگیر ...

نتجش امار طلاقاست خب ،اونایی ک موفقن کمبوداشو قبل ازدواج تا حد زیادی پر‌کردن 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چندسالته؟ اینچیزا تو واقعیت قشنگ نیس تو رمانا و قصه ها قشنگهاصلا با یه مرد 10 سال بزرگتر بری تو رابط ...

رفتم،خیلیم بزرگتره از من

زیاد نیست میشناسمش یکماه شاید

اما

همه چیزایی که همیشه فکرمیکردم رو داره

اما سنش زیاده و مطمئنم خانواده زیر بارش نمیره

من با مراجعین مثل شما خیلی برخورد دارم.عزیزم بهتره ابتدا رو خودتون کار کنید عزت نفس تون .شما از جانب ...

اتفاقا ارتباطم با پدرم نسبت با مادرم خیلی بهتره