2777
2789
عاره ولی دیگه نمیبینم عکس خونتو 

پاکش کردم بذار از یه زاویه دیگه بدم اره با همسرم کل وسیله های جهیزیمو عوض کردیم خودمون دو تا ترکیب رنگش رو انتخاب کردیم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاکش کردم بذار از یه زاویه دیگه بدم اره با همسرم کل وسیله های جهیزیمو عوض کردیم خودمون دو تا ترکیب ر ...

فوق العاده ترکیب قشنگیه سلیقت 20

آنکه را « خوبی » کنیم « هاری » نگیرد ... آرزوست ⁦🤦
فوق العاده ترکیب قشنگیه سلیقت 20

قربونت لطف داری عزیزم چشات قشنگه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
عزیزم خونتون واقعا زیباست .ولی ایکاش تو یه تاپیک دیگه میزاشتید اینطوری نظر میدن معلوم نیست با مننن ی ...

درسته عزیزم حق با شماست من واقعا عذر میخوام پاکشون کردم گلم🌸 بازم عذرخواهی میکنم🙏🏻

فدای تو امیدوارم روزای خوبی تو خونه ی خوشگلت داشته باشی    

فدای تو مهربونم عزیزمی🌸👩‍❤️‍💋‍👩