2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پفک‌تو بارداری خیلی ظرر داره؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من دوقلو باردار بودم و هیییچچچ وقت هوس چیزی نکردم آخر نفهمیدم اصلا این هوس کردن‌ها چجوریه اصلا 😅😂

و من که بدون حاملگی از وقتی یادمه یهویی چیزای جور واجور هوس میکنم🤣🤣🤣 

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
من دوقلو باردار بودم و هیییچچچ وقت هوس چیزی نکردم آخر نفهمیدم اصلا این هوس کردن‌ها چجوریه اصلا 😅😂

خوش به حالت بنده مقرب خدا بودی ....من الان ۱۴ هفته ام ویار بد وحشتناک یه طرف این حواسم یه طرف

این چن روزه همش میخام خجالت میکشم. اولین بار هوسه چیزی کردم. مخصوصا ک این فیلمایی ک میزارن همش هووورت میکشن 😂😂😭

چیکار کردی دوقلو باردار شدی سخت بود نگهداریشون؟!

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

توی پیاجای اینستاگرام میتونی پیدا کنی میفرستن برات

من حامله نیستم ولی همییییییشه هوس نودل دارم...یادمه هفتصد هشتصد بود میخریدم الان دونه ای دوازده سیزده تومن شده😑🥺

난 물만난 물고기 soak up the music
این چن روزه همش میخام خجالت میکشم. اولین بار هوسه چیزی کردم. مخصوصا ک این فیلمایی ک میزارن همش هووور ...

عزیزم میگی تا حالا نخوردی پس فقط چون فیلمشو دیدی کلا دلت میخواد تست کنی. نودل معمولی بخور که تند هم نیست خیلی بهتره

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.