2777
2789

لطفا از تجربیاتتون بگید. درس خوندن برام سخت شده. انگار توی ذهنم نمی شینه. هی برمی گردم عقب و مرور می کنم به جای اینکه پیش برم. نمی دونم وسواس دارم یا فقط نشخوار ذهنیه که تمرکزم رو از بین برده و ذهنم رو خسته می کنه. 

ترنج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو گوگل راجب نمک بخون 

واسه مامان من قبلا انجام داده بود پاک شد همش یه یه اتفاق از سال های پیشش میومد تو ذهنش هر کاری میکرد یادش نمیرفت صبح تا شب درگیر بود باهاش 

_
نوشتن هر چی تو ذهنت و دلت هست بنویس روی کاغذ انقدر بنویس که دیگه میلت نکشه به نوشتن اونوقت میبینی چط ...

روانپزشک برم یا نه؟

منم داغونم از نظر نشخوار خیلی دارم اذیت میشم

ناامیدم از همه چی

فکر میکنم اگه شوهرم بشری کارت رو نکرده بود میشد زندگیمون عاشقانه بسازیم ولی...حالا که شک دارم فقط الکی 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

بزن تو گوگل راجب نمک بخون واسه مامان من قبلا انجام داده بود پاک شد همش یه یه اتفاق از سال های پیشش م ...

توروخدا بذار اینجا ما هم استفاده کنیم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

باشه عزیزم الان خودم یادم نیست مامانم بیاد ازش میپرسم

خیر ببینی الهی

تو ۵۰ سالگی میفهمی که باید هیچی و کسی و حرفی رو یه طرف پشم ب،ا،سنت هم نگیری۳ روز پیش یکی ۱۷ میلیون ...

خوب اینم دارم. حقم رو با هوچی گری خوردند.

ولی این نشخوار ذهنی اینقدر ریشه می دوونه که یه دفعه نمیشه کنارش گذاشت. یه کمک حرفه ای احتیاج دارم.

ترنج