2777
2789

سلام بچه ها من سر مشکلاتم با همسرم تو یه لحظه عین دیوونه ها گفتم خودمو میکشم مشکل دارم اما بیشتر لج و لجبازیه تا مشکل،اما خب هیچ وقت جرئت این کارو نداشتم و ندارم بخوامم نمیتونم

به حرف زدنم اهمیت نداد منم رفتم مثلا خودمو بندازم البته برای اینکه ببینم دنبالم میاد یا نه،اومد دنبالم اما نه با محبت با دعوا...بعدشم باهام قهر کرد منم فرداش اومدم چند روزی خونه مامانم(شهر دیگه)،خودش منو راهی کرد اما از موقعی که اومدم نه جوابمو داد نه خودش زنگ زد تا ۳،۴روز بعدش من زنگ زدم عین چی پشت تلفن داشت منو میخورد،ادامشم میگم

خدایا کمی آرامش فقط همین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی کار بدی میکنی. بنظرم اصلااا به هیچ وجه دیگه این کارو تکرار نکن. بخدا از ارزشت کم میشه. تا تقی ب توقی بخوره بگی خودکشی دیگه براش مهم نیستی. از چشش میوفتی

خود دانی خاهررر

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه
اولین بار بود

خب خداروشکر. دیگه اصلاااا اینکارو نکن. دوبار سه بار دیگه. بگی خودکشی. شاید الان بترسه ولی برای دفه های بعدی دیگ حتی 1درصد نمیترسه.پس دیگ نکن

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه

بعد الان عصبیه میگه نه تو راس میگفتی راه حل ما فقط طلاقه هم تو اذیتی هم من،باید رو عشقمون پا بذاریم

در حالیکه هیچ مشکل خاصی نداریم هیچ کدوم

الان هرچی زنگ میزنم و..‌میگه طلاق منم حرص میده که ببین خونه خریدیم با ذوق اومدی تحویل گرفتیم دو ماه دیگه میخواستم همون ماشینی که دوس داشتی بخرم تازه سختیا داشت تموم میشد اما تو دیگه نیستی ببینی

بهش میگم بیا اصلا تو بهم کمک کن قول میدم همراهی کنم همه چی خوب بشه میگه نه طلاق

چیکار کنم

خدایا کمی آرامش فقط همین
خب خداروشکر. دیگه اصلاااا اینکارو نکن. دوبار سه بار دیگه. بگی خودکشی. شاید الان بترسه ولی برای دفه ه ...

نه اصلا همین ظاهرسازی هم سرمو به سنگ زد

میدونی خیلی دلم برا خودم میسوزه مامان بابام همش جنگ و دعوا داشتن باهم ۹۰درصد هم بابام مقصر بود منم پناه برده بودم به درس و کتاب...کمبود محبت و اعتماد به نفس دارم بااینکه خوشگلم و موفق

خدایا کمی آرامش فقط همین
سلام وقتی که تهدید به خودکشی میکنید و می‌رسد انجامش بدید از نظر آدم مقابل دیگه دارایسلامت روان نیستی ...

من خیلی ترسوام،خودمم موندم چرا این کارو کردم مشکلم کمبود محبت و اعتماد به نفسه

خدایا کمی آرامش فقط همین
من خیلی ترسوام،خودمم موندم چرا این کارو کردم مشکلم کمبود محبت و اعتماد به نفسه

باید خودتونو بهش ثابت کنید دوباره تا بهتون اعتماد بکنه.حق داره واقعا.یه مشاوره برید حتما خودتون

نه اصلا همین ظاهرسازی هم سرمو به سنگ زد میدونی خیلی دلم برا خودم میسوزه مامان بابام همش جنگ و دعوا ...

بروباشگاه خیلی تاثیرداره خودتو دوست داشته باش وارزش وقائل شوتادیگران دوست داشته باشن