2777
2789
عنوان

خیلی زود وابسته میشم

281 بازدید | 17 پست

من برای پیدا کردن پارتنر خیلی دقت میکنم که همه جوره باب میلم باشه، ظاهری، موقعیتی، اخلاقی و حسم بهش در نگاه اول

اما وقتی از همه چیش خوشم بیاد و ب دلم بشینه زود وابستش میشم، دلم میخواد همش پیشش باشم و اصلا نمیتونم جلوی احساسمو بگیرم🥲🥲🥲

و هیچ کدومشونم نموندن تاحالا

همه رفتن😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پارتنر برات نقش همه رو پر میکنهه...نمیدونم چرا تو ایران طرف با یکی دوست میشه دوستاش و هدفاش و خانواده فراموش میشن....با دوستات وقت بگذرون ،کتاب بخون..حتما به استقلالت فک کن سر کار برو...با خانواده برو بیرون...اونموقع میبینی همه جایی هستن که باید...معلومه وقتی از پارتنرت بخوای همه این نقش هارو برات بازی کنه خسته میشه

چون پارتنر برات نقش همه رو پر میکنهه...نمیدونم چرا تو ایران طرف با یکی دوست میشه دوستاش و هدفاش و خا ...

بله، پررنگ ترین میشه همیشه، طوریمه هیچکسو هیچیزو دیکه نمبینم😢

بله، پررنگ ترین میشه همیشه، طوریمه هیچکسو هیچیزو دیکه نمبینم😢

اگر میخوای رابطه درست و حسابی داشته باشی، طرف مقابلت باید  یکی از آدمای مهم زندگیت باشه نه تنها ترینش...این شخصیت خودته گاهی بگی کار دارم...با دوستام قرار دارم...تایم باشگاهمه دارم میرم....یعنی باید انسانی باشی که داره زندکی میکنه نه انسان آویزونی که هر لحظه منتظره یکی بهش پیام بده

اگر میخوای رابطه درست و حسابی داشته باشی، طرف مقابلت باید  یکی از آدمای مهم زندگیت باشه نه تنها ...

درسته

ولي وقتي خوشم بياد از يكي

كل احساسمو درگیر میکنه

چون حیلی احساسی ام🥲

من چند تا شغل دارم

وقتی مثلا طرفم درست باهام رفتار نمیکنه از کارهام میمونم، ضرر مالی میکنم، باشگاه نمیرم، کلاسامو نمیرم چون خیلی ناراحتم و نمیتونم تمرکز کنم، از اون ابتدا هم همین بود اوضاع

درسته ولي وقتي خوشم بياد از يكي كل احساسمو درگیر میکنه چون حیلی احساسی ام🥲 من چند تا شغل دارم ...

خب عوض شو...دلیل نداره چون تا الان اینجوری بودی بعد اینم اینجوری باشی...والا من ۵ میرسم خونه نامزدم ۱۰ ولی هیچوقت نمیگم کجایی بیا زنگ بزن ...منتظر میمونم بیاد و زنگ بزنه...دیگه عادت کردم هیچوقت ۲ بار زنگ نمیزنم۲ بار پیام نمیدم ...منتظر میمونم ببینه و جواب بده....کل زندگی و کارتو چرا باید درگیر کنی!!!