2777
2789
عنوان

واکسن انفولانزا بیاین

392 بازدید | 67 پست

به کجا تزریق میشه؟‌مگه با بازو نیست؟‌چرا گفت دراز بکش و میخواست ...بزنه؟ 

نکنه بلد نبوده؟ استزس گرفتم بخدا.

بعد با دو انگشت گرفت محکم گوشت رو کشیدبالا و تزریق کرد به دستم.

نمیدونم خیلی ناراحتم کاش میزفتم جای دیگه.

و اینکه اصلا نفهمیدم عوارض نداره یعنی؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به بازو تزریق میشه 

نه عوارض خاصی نداره

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

نه بابا راحت شدیچیه همش تو پاییز زمستون مریض میشه ادممنم دوست دارم بزنم هم برا خودم خهم بچه هام

اره ازون لحاظ خیلی خوبه.برای پسرمم زدیم.

ولی یکم استرس گرفتم که نکنه درست تزریق نکرد.

نمیدونم والا

اره ازون لحاظ خیلی خوبه.برای پسرمم زدیم.ولی یکم استرس گرفتم که نکنه درست تزریق نکرد.نمیدونم والا

هزینه واکسن رو میشه بگین

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خودشو نهصد و هشتادهزار تومن خریدیم و تزریقش برای هر نفر ۳۰ تومن گرفتن

والا شلغم بخوریم بهتره تا ی تومن واکسن

زیاده

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
والا شلغم بخوریم بهتره تا ی تومن واکسنزیاده

اره والا.

ولی چون پسرم مدرسه میره و انواع انفولاتزا ها رو میاره خونه خودمم کارمندم منم زیاد مریض میشم.گفتیم بزنیم توکل بخدا

والا شلغم بخوریم بهتره تا ی تومن واکسنزیاده

شلغم برای ویروسای قدیم عالی بود برای ویروسای عجیب و غریب الان فقط خدا و واکسن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
اره والا.ولی چون پسرم مدرسه میره و انواع انفولاتزا ها رو میاره خونه خودمم کارمندم منم زیاد مریض میشم ...

خوب کاری کردین

میگم شما چجوری کارمند شدین؟

منم تمایل دارم استخدام شم.

منتها پارتی ندارم

اره والا.ولی چون پسرم مدرسه میره و انواع انفولاتزا ها رو میاره خونه خودمم کارمندم منم زیاد مریض میشم ...

ما هم امسال گرفتیم که بزنیم اونم چون دوسال قبل کل پاییز و زمستون از صدقه سری دخترم داغون بودیم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست