2777
2789

یه خاستگار دارم که وضع مالیش خوبه خونه دو طبقه و ماشین داره خانواده ی خوبی هم هستن از نظر اخلاق و قیافه هم خوبه ولی ۱۰ سال ازم بزرگتره

خیلی تردید دارم میترسم زیاد باشه این فاصله سنی،مامانم میگه اگه دو سه سال ازت بزرگتر بود که به هیچجایی نمی‌رسید خونه و ماشین نداشت

بنظرتون چیکار کنم؟

سخت نگیر بابا. اگر خط فکریش شبیه تو باشه و تفاهم داشته باشید خوبه دیگه. یه چند وقت باهاش وقت بگذرون ببین چطوریه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته اون چند سالشه ؟ 

۱۷

۲۷

میگم زوده واسه ازدواج ولی همه میگن همچین موقعیت خوبی دیگه پیش نمیاد پشیمون میشی،خیلیا رو مثال میزنه مامانم که به هر پسری راضی میشن چون سنشون بالا رفته

با درس خوندنم مشکل نداره حمایتم میکنه،گفتن هر شرطی بزارین قبوله ولی میترسم همو درک نکنیم

سخت نگیر بابا. اگر خط فکریش شبیه تو باشه و تفاهم داشته باشید خوبه دیگه. یه چند وقت باهاش وقت بگذرون ...

آخه ما یه خانواده مذهبی داریم فقط ازدواج سنتی میکنیم،نمیتونم قبل از نامزدی باهاش وقت بگذرونم

تو دوره ی نامزدی و عقد هم از ترس آبرو و...میترسم چیزی بگم

۱۷ ۲۷ میگم زوده واسه ازدواج ولی همه میگن همچین موقعیت خوبی دیگه پیش نمیاد پشیمون میشی،خیلیا رو مثا ...

به مثالای مامانت توجه نکن . در شهر بسیار بسیار کوچیک سخن چین و....زندگی میکنم دخترای ۳۵ ساله و ۴۰ ساله ازدواج کردن با پسرای عالی با موقعیت توپ و عالی ‌

فقط ببین خودت دلت چی میخواد ؟ فردا تو بشه ۳۰ سالت و اوج جوانیت و بپر بپرو شادیت و گشت و گذارات  اون پیشه ۰ ۴سالش و بی حوصله و‌‌‌‌.....‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آخه ما یه خانواده مذهبی داریم فقط ازدواج سنتی میکنیم،نمیتونم قبل از نامزدی باهاش وقت بگذرونم تو دور ...

دوره نامزدی بدون عقد، دوره شناخت هست. زیر نظر خانواده ها رفت و آمد باشه

حالا مثلا یه پسر ۲،۳ سال بزرگتر از خودت اومده بود بازم شرایطت همین بود. با اون مگه میذاشتن بری؟

بنظرم حق با مادرته

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
۱۷ ۲۷ میگم زوده واسه ازدواج ولی همه میگن همچین موقعیت خوبی دیگه پیش نمیاد پشیمون میشی،خیلیا رو مثا ...

۱۷ سالته؟ من سنت رو نمیدونستم. سنت خیلی کمه

به مثالای مامانت توجه نکن . در شهر بسیار بسیار کوچیک سخن چین و....زندگی میکنم دخترای ۳۵ ساله و ۴۰ سا ...

خودم نمیگم اصلا قصد ازدواج ندارم،فقط یکیو میخوام که جلو پیشرفتمو نگیره

حمیاتم کنه و نا بالغ نباشه ولی در عین حال پا به پای بچگیام باهام باشه