2777
2789
عنوان

بعد دوماه برگشتم فهمیدم باز با دختره تو ارتباطه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4935 بازدید | 187 پست
بچه ها الان برم بهش پیام بدم و اگه به نتیجه ای نرسید برم خونخ بابام ؟

هیجانی عمل نکن به نظرم

همه عواقب رو بسنج

ولی باید قاطع برخورد کنی

اول با خودت به نتیجه برس 

اگه این آدم دست از خیانت برنداره میخوای چه گنی

فکر نکنم تمومش کنه ..

اگر قصد تموم کردن داشت همونموقع که فهمیدی و رفتی برای همیشه تموم میکرد

اگر بچه نداری بیشتر به ادامه رابطت فکر کن خیلی منطقی ، احساسات الکی رو بگذار کنار 

علاوه برهمسرتون چقدر اون دختر ادم بدذاتیه واقعا 😐حالم بهم خورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم اگه دوست داشت چرا موجب ناراحتیت میشد دوس داشتن به گفتن نیس به ثابت کردنه اون ک میبینه تو دا ...

دوست داشتنش شبیه محبت پدرانه نسبت به بچشه میدونی چطور میگم که مثلا خار به پای این نره بره تو چشم من فیلمم نیست عملا ثابت شده بهم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
وقتی قهرم میکنیم حوصلم سر میره اصلا خیلی دمدمی مزاج شدم

عزیزم وقتی گفت ۴۸ ساعت دیگه تمام میکنم قول میدم.درو باز میکردی میگفتی ۴۸ ساعت لطف کن از خونه برو بیرون ولی نمیدونم ۴۸ ساعت بعد با چه صحنه ای رو به رو میشی.همینی که هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه هر طور شده از خونه مینداختمش بیرون.با چه جراتی تایم تعیین میکنه عجب.ولله من به شوهرم میگم این خونه در اختیارت زن بیار خدا وکیلی کارت ندارم میدونخ حرفم حرفه ولی به امید اینکه یک مدت دیگه شرایطم اوکی بشه جرات نمیکنه.ما هم دعوا داشتیم جاریم نزدیکش میشد.یکبار پرتش کردم بیرون گفتم برو بغل زن داداشت بخواب تا سه شب بیدار شدم دیدم رو جدول رو به رو خونه نشسته بهش پیام دادم میتونی بیای تو خونه در اتاق خوابو قفل کردم.زلزله بود کوفتم نمیدادم بهش همیشه هم بهش توهین میکردم.البته شوهر من خنگ بود میگفت اخم کنم یا محل ندم بهش برادرم ازم ناراحت میشه.تقی به توقی یکی میگفت ده تا میخورد.یعنی چی وایسادی میدونی با زن دیگه در ارتباطه محکم بمون سر حرفت .بهم اولش زر زر کرد حیف نمیخوام دست روت بلند کنم بهش گفتم جان مادرت ارواح خاک مرده هات بزن حسابی بزن برم هم دیه بگیرم هم پوستتو میکنم هم زندان میندازمت هم بهانه دستم دادی لطفا بزن.دیدم نزد منم محکم هولش دادم از خونه انداختمش بیرون گفتم گمشو ور دل مادرت

فکر نکنم تمومش کنه .. اگر قصد تموم کردن داشت همونموقع که فهمیدی و رفتی برای همیشه تموم میکرد اگر ب ...

متاهله تازه 

شوهرت حرف گوش کن هست ؟؟؟ادم منطقی قبلن بوده؟؟؟

وقتی باهاش حرف میزنم همش میگه چشم حتما یا مثلا التماس میکنه باهاش حرف بزنم اون موقع حرفامو قبول میکنه اما بعد میندازه پشت گوش

خانوادم خیانتو عیب نمیدونن و طلاق تو چشمشون ننگه

دیگه هیچی ندارم بهت بگم واقعا تو برا خودت هیچ ارزشی قاعل نیستی وقتی خودت تلاشی نمیکنی برا نجاتت کاربرا هیچی نمیتونن بگن بهت بشین با اون حرومیبی لیاقت زندگی کن 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا