2777
2789
عنوان

بعد دوماه برگشتم فهمیدم باز با دختره تو ارتباطه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4935 بازدید | 187 پست

اسی منم بعد خیانتش باهاش زندگی میکنم اما هدفم نابود کردنشه با سیاست جلو میرم خرش میکنم تا به خاک سیاه نشینه ولش نمیکنم همه چیش و بالا میکشم بعد مث لجن میندازمش دور ی جوکم برات تعریف کنم حتی تو غذاش داروی مسهل میریزم اون زجر میکشه من میخندم  حقشه حرومزاده 

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
نمیدونم چه حسیه دوست داشتنه یا چی ولی نبودش دلتنگم میکنه و دیدن کنار یکی دیگه عاصی 

اون حس وابستگی زود گذره دیوانه داره بهت خیانت میکنه با یه جند...  اس بهش دو روز فرصت دادی حتی به خودت ندیدی قهر کنی میگی عادیم باهم برو برا عقدش برقص براش

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مشکل تو عزت نفسه تمرینهای افزایش عزت نفس سرچ کن و انجام بده

اتفاقا مشکل عزت نفسی ندارم پیش دکترم رفتم ولی تو این زندگی گیجم نمیدونم چکار کنم اصلا حالتام رفتارام عادی نیست یهو جنون میگیرم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
اون حس وابستگی زود گذره دیوانه داره بهت خیانت میکنه با یه جند...  اس بهش دو روز فرصت دادی حتی ب ...

قهر بودم چند روز بعد اومد قسم قرآن آیه اورد دیگه نمیدونم چکار کنم 

من بابام با چند تا زن در ارتباط بود من فهمیدم به مامانم گفتم بعدش از هم جدا شدن بعد یه مشکل پیش اومد برام مامانم مجبور شد به خاطر من دوباره برگرده الآنم هنوز بابام به گند کاریش داره ادامه میده ... مامانم و بابام مثل خواهر و برادرهستن بهم کاری ندارن

قهر بودم چند روز بعد اومد قسم قرآن آیه اورد دیگه نمیدونم چکار کنم 

همین الان جمع کن برو طلاق بگیر ازش 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
از لحاظ روانشناسی باید یه مدت دوری کنین ازش حتی پی ام هم ندین تا مرد احساس از دست دادن شما رو بکنه ا ...

دقیقا دوماه جواب پیامشم ندادم 

اتفاقا دوسم داره  همین رفتارا و محبتاش گیج میکنه اگه دوسم نداشت دل کندن آسون بود ولی بد موندم ...

خب عزیزم اگه دوست داشت چرا موجب ناراحتیت میشد دوس داشتن به گفتن نیس به ثابت کردنه اون ک میبینه تو داری زجر میکشی چرا باید کسی رو ترجیح بده بهت