2777
2789
عنوان

بعد دوماه برگشتم فهمیدم باز با دختره تو ارتباطه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4936 بازدید | 187 پست
اتفاقا دوسم داره  همین رفتارا و محبتاش گیج میکنه اگه دوسم نداشت دل کندن آسون بود ولی بد موندم ...

دوستت نداره داشت نمیرفت دنبال یکی دیگه تو رو میزاشت رو سرش نکه بزار کناره تازه فرصت میخواد ببینه میتونه 

مطمئن باش کات نمیکنه چون تازه ترک کرده بخواد دوتا مورد رو ترک کنه واسش سخته پس  با اون در ارتباط میمونه 

اون دل کنده شما که کوتاه نمیای نزار به حساب محبت ودوست دلشتنش

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
وای خدای من  من اصلا درکت نمیکنم  ینی چی؟ ول کردی ب امون خدا و دارن بهت خیانت میکنن؟مید ...

اینقدر دعوا کردم اینقدر جفتشونو فحش کش کردم اینقدر من اول شوهرمو زدم و بعدش کتک خوردم که کلا نمیدونم دقیقا باید چکار کنم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت نداره داشت نمیرفت دنبال یکی دیگه تو رو میزاشت رو سرش نکه بزار کناره تازه فرصت میخواد ببینه میت ...

یه پست گزاشتم درباره مدل دوست داشتنش اونو بخون

عجب!

جالبه که عادی هستید!

بنظرم بشین مورد به مورد شرایطتت رو بنویس، تو الان خودتم نمیدونی چیکار داری میکنی. ببین راه درست و کار درست چیه. 

شده مقابله به مثل کنی نذار به این راحتی احساست نادیده گرفته بشه 💔

هیجانی عمل نکن به نظرم همه عواقب رو بسنج ولی باید قاطع برخورد کنی اول با خودت به نتیجه برس  ...

هیجانی نیست الان چند روزه که بهش فرصت دادم دیگه تحمل این اوضاع رو ندارم

متاهله تازه 

وای عجب ادمی 😐😐😐وای وای 

ببین خیلی منطقی فکر کن احساسات رو بگذار کنار

این زن و شوهرت اگر ول کن بودن و تو براشون ارزش داشتی اینکارو ادامه نمیدادن 

خودتو نجات بده دختر 

اسی منم بعد خیانتش باهاش زندگی میکنم اما هدفم نابود کردنشه با سیاست جلو میرم خرش میکنم تا به اک سیا ...

این قرص و از کجا خریدی اسمش چیه ؟

بگو منم لازم دارم

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
وقتی باهاش حرف میزنم همش میگه چشم حتما یا مثلا التماس میکنه باهاش حرف بزنم اون موقع حرفامو قبول میکن ...

اسی طبق صحبتات یا اینکه تو عاشقی و منوجه رفتارش نیستی یا اینکه اون زنه یه بالای سر شوهرت اورده .....نمونسو دیدیم که میگم..