2777
2789

اگه بعدا بخوام یه بچه از بهزیستی بیارم چه شرایطی داره ؟

اگه خود،ادم بچه داشته باشه بازم بهش میدن ؟

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان تو اینستا به کلیپ دیدم

عمو پورنگ میره بهزیستی

۸۰ تا نوزاد هست😭

دلم کباب شد😭

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

خیلی سخته از بهزیستی بچه بگیری خیلییییولی خودت بچه دار بشی خیلی راحت تره پس بچه دار شو

بچه دارم ولی میخوام یه بچه هم از بهزیستی بگیرم 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

همینقدر میدونم که باید ملک و زمین به نام بچه بزنی

شنیدم این شرطو برداشتن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شنیدم جدیدا کمتر سخت میگیرن و نیازی نیست حتما یه چیزی به اسمش بزنیحالا بازم دقیقتر بپرسید

اره منم شنیدم اینو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.